FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
屌你老母寫住hkg3隻字係度跑半場慶祝
笑撚死人咩
咁想要3分咪比你lo
反正輸no loss glitch嗰d仲多
屌你老母臭閪ea幾撚時先肯改sbc扣1chem 個鳩屎bug呀
if Llorente Heading Accuracy 99
而家係咪已fix no loss bug ?
如果fix 左個bug 明天終於可以堂堂正正打40場WL
之前成日遇到淆底獸一見到我個title 就唔打
LM位 揀馬斯亞定皮耶好
求指教
上帝可否賜一張干提黑金卡比我買
上帝可否賜一張干提黑金卡比我買

大把,剛見到390k (PS4)
求指教

martial
求指教

Martial with no doubt
放ps4 ut coins
有意 Telegram
t.me/jerry1910
ovvy新片話基沙文係top 1 前鋒
點解我嗰個成日隱形
唔通買左翻版
ovvy新片話基沙文係top 1 前鋒
點解我嗰個成日隱形
唔通買左翻版

我用馬斯亞, 華dee都好過基沙文
有無說明書
今個月忙幾乎無玩過
賣曬d人等跌價
一見到個market升到咁真係呆左係度
蝕到心都痛

是但買返d人砌個英超陣
仲有無咩人可以換
求指教

martial

Martial with no doubt

Thanks
今個月忙幾乎無玩過
賣曬d人等跌價
蝕到心都痛

是但買返d人砌個英超陣
仲有無咩人可以換

Smalling -> vertonghen
Kante-> wanyama
Martial->if alli
Btw sif Coleman how much?
今個月忙幾乎無玩過
賣曬d人等跌價
蝕到心都痛

是但買返d人砌個英超陣
仲有無咩人可以換

sif Cloeman琴晚買左18萬 而家market竟然無曬貨
我後備有Kante呀 但感覺Wanyama好撞好多
同人玩玩下突然之間話disconnect with ea server,彈番出去之後就當我dnf,當我輸,係bug 嚟定我真係disconnect ?
今個月忙幾乎無玩過
賣曬d人等跌價
蝕到心都痛

是但買返d人砌個英超陣
仲有無咩人可以換

sif Cloeman琴晚買左18萬 而家market竟然無曬貨

點解用343? 見你咁好多人都6 /7 chem
DKLM 成個月忍手冇玩UT, 因為未續PlayStation®Plus
終於等到買12個月送3個月
同人玩玩下突然之間話disconnect with ea server,彈番出去之後就當我dnf,當我輸,係bug 嚟定我真係disconnect ?

bug
求指教

martial

Depay if
今個月忙幾乎無玩過
賣曬d人等跌價
蝕到心都痛

是但買返d人砌個英超陣
仲有無咩人可以換

我都想買sif Coleman

點解用343? 見你咁好多人都6 /7 chem

無玩過想試下姐 見英超咁流行
估唔到唔夠100team chem效果都唔錯
今個月忙幾乎無玩過
賣曬d人等跌價
蝕到心都痛

是但買返d人砌個英超陣
仲有無咩人可以換

我都想買sif Coleman

market真係一張都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞