FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

點解fitness card 就係壓星

其實壓到82Rate 4星半 算唔算壓星?
定壓到 81Rate 4星半 先算壓星?

整2隊輪換應該平過用fitness card回啦

後備4-7張銅卡
大部份84以下個d唔算啦
高rate+黑卡壓左分別好大

一張先千幾蚊
用開個幾個就用個幾個架啦
要兩隊能力差唔多仲貴啦
一張卡慳好多時間

後備4-7張銅卡

一張先千幾蚊
用開個幾個就用個幾個架啦
要兩隊能力差唔多仲貴啦
一張卡慳好多時間

每兩場要食一場,打10場就5000幾
新手想問問各位係買fitness card 定輪換球員?
如果係用fitness card 買邊隻好?

fitness card 係俾壓星狗用
正常輪換2隊就夠玩

後備4-7張銅卡

有無巴打保送上金一
7000一場
Telegram:Raypun0226
唔明壓星心態 贏左都唔知喺靠實力定取巧

要威囉佢地理得你 贏到就得

要威囉佢地理得你 贏到就得

三分已袋
https://www.youtube.com/watch?v=6w43e7eeHeU
屌harry個有錢仔今次電視都挫撚爆埋
屌撞撚到疑似係香港人都唔撚玩,個撚個都賤到仆街,明星隊壓星,慶祝又走全場再跳埋舞搞勁撚耐,要睇足埋replay,未夠80分鐘就玩角球旗,屌你老母啦

其實打鋪機有冇必頭咁撚賤?
頭先有條友隊波叫the whale fc,比佢隻奧巴美揚屈撚左球,fing哂手走全場再衝cam,睇足replay同大頭,跟住就即玩L2角球旗,同埋後場互傳,仲tick下波添,完場前仲要停足3次30秒先好撚野
https://www.youtube.com/watch?v=6w43e7eeHeU

屌佢老母 好似好易中咁喔

成日覺得係ea搵佢地拍 俾錢佢地抽
引多啲人落搭
(鳩估)

引多啲人落搭
(鳩估)

睇人抽永遠易中 自己抽
成副身家剩返380k,all in 抽包定買人補強好?

我抽左40萬(唔是課金),全廢野,自己諗
其實以岩岩接觸ut個幾星期 第一次打wl黎講 幾w先叫正常
利申15w
其實以岩岩接觸ut個幾星期 第一次打wl黎講 幾w先叫正常
利申15w

唔洗俾咁大壓力自己,target 18win已經好夠(金3),最緊要保住下星期個入場資格
我fifa好屎 wl真係志在參與

同路人。 打wl 比人魚肉

引多啲人落搭
(鳩估)

不能同意更多
爸打知唔知點解入碟入面張卡個code佢會話代碼可能有誤或無效
點解D人 成日一開波都要禁start
佢地整乜撚野
佢地整乜撚野

Timeout 挫你銳氣
佢地整乜撚野

入場轉陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞