FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

其實呢隊野仲可以點upgrade
我係玩開猜波同防反
唔玩遠射
有時覺得d 後衛好易比人過
甚少用後衛標波
但佢地數值已經唔算差
仲有咩性價比高既人可以買?

利申 0 課金玩家

Smalling

我係玩開猜波同防反
唔玩遠射
甚少用後衛標波
但佢地數值已經唔算差

利申 0 課金玩家

Smalling

zouma夠哂平

我係玩開猜波同防反
唔玩遠射
甚少用後衛標波
但佢地數值已經唔算差

利申 0 課金玩家
懦夫雲有啲慢
可以試吓zouma

我係玩開猜波同防反
唔玩遠射
甚少用後衛標波
但佢地數值已經唔算差

利申 0 課金玩家
懦夫雲有啲慢
可以試吓zouma

防中唔用kante?
英超cm
西甲cm
有咩好推薦

英超sissoko打cm
夠硬夠快夠氣 cheap pogba

我係玩開猜波同防反
唔玩遠射
甚少用後衛標波
但佢地數值已經唔算差

利申 0 課金玩家
懦夫雲有啲慢
可以試吓zouma

蘇馬前幾日同我整左球own goal 嬲到我擺佢去reserve

我係玩開猜波同防反
唔玩遠射
甚少用後衛標波
但佢地數值已經唔算差

利申 0 課金玩家
懦夫雲有啲慢
可以試吓zouma

防中唔用kante?

有諗過
但廢蘭尼 唔係全fifa 最撞得果個防中咩

我係玩開猜波同防反
唔玩遠射
甚少用後衛標波
但佢地數值已經唔算差

利申 0 課金玩家
懦夫雲有啲慢
可以試吓zouma

防中唔用kante?

有諗過

同你講
用過Kante一定唔會返到轉頭
本身有張萬聖節爆炸頭都唔用

防中唔用kante?

有諗過

同你講

Kante玩英超必備 搶得 攻又唔差

有諗過

同你講

Kante玩英超必備 搶得 攻又唔差

$20000 幾銀
係咪話依排d價錢升左好多?
如果係等一等先買
Kante個價好飄忽 等打完FUT 睇下
屌邊個連登仔叫dreamJuven啊 垃圾 輸波係到鳩產食紅又pause
利記個中堅joel matip有無巴用過?
好無用
終於註冊到
用netvigator email唔知點解唔比註冊
原來以前買過lihk可以用交易id註冊

之前你地嘈ut定 online season d人勁d
我想講ut真係勁好多

online season上到d1我仲可以場場4 5 6炒人 封到人零射門
ut就緊湊好多 就算炒到人 對面d攻勢都好入肉 頂得好辛苦 一鬆散就會失波

同埋戰績都參考到
online season可以做到 五十幾-1-2
ut勁用心打先 3xx-25-8x (主打wkend league少和)

所以online season我當練手感用
尤其係ut連輸果陣

有果句講果句 討論下 唔好屌鳩我
點解我得81 rating 都成日有d 85-89 rating既人打我
我想問45000精英球員金包係咪扺抽?
終於註冊到

我想講ut真係勁好多

online season上到d1我仲可以場場4 5 6炒人 封到人零射門
ut就緊湊好多 就算炒到人 對面d攻勢都好入肉 頂得好辛苦 一鬆散就會失波

同埋戰績都參考到
ut勁用心打先 3xx-25-8x (主打wkend league少和)

尤其係ut連輸果陣

ut係ea逼害咋 根本就唔係啲人勁 係啲球員能力值屈人 inform個啲下下又撞得又好射
online season就真係玩技術
有無巴玩過if Gomez? 我而家試過最勁既cam係迪布尼 唔知好無用過佢
終於註冊到

我想講ut真係勁好多

同埋戰績都參考到

尤其係ut連輸果陣

同意, 尤其係依家EA搞比賽都係搞ultimate team,
高手都去哂玩ut

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/compete/events/fifa-championship-series-paris?utm_campaign=fifa17_hd_ww_ic_ic_fb_cgd-facebook-26-01-17&utm_source=facebook&utm_medium=social&cid=29305&ts=1486026848141

利申: 兩邊都有玩
法甲/法國cb有邊個好用
用緊Yanga+perrin
法甲/法國cb有邊個好用
用緊Yanga+perrin

哥斯尼 華拉尼
我想問45000精英球員金包係咪扺抽?

nope
終於註冊到

我想講ut真係勁好多

同埋戰績都參考到

尤其係ut連輸果陣

ut係ea逼害咋 根本就唔係啲人勁 係啲球員能力值屈人 inform個啲下下又撞得又好射

唔課金咪唯有練到可以用技術踢贏人地d if 卡
利申:冇課過
終於註冊到

我想講ut真係勁好多

同埋戰績都參考到

尤其係ut連輸果陣

咁解釋唔到我online season戰績好過ut咁多
btw 通常ut對手粒粒星好多特別卡先廢 未驚過
遇過d超高手通常d卡唔係特別勁

利申比隊銀隊炒過 服左佢
終於註冊到

我想講ut真係勁好多

同埋戰績都參考到

尤其係ut連輸果陣

咁解釋唔到我online season戰績好過ut咁多
btw 通常ut對手粒粒星好多特別卡先廢 未驚過
遇過d超高手通常d卡唔係特別勁

利申比隊銀隊炒過 服左佢

證明你勁但ut比人逼害
我online season都拎左幾次D1 title,但ut都冇拎過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞