FIFA17 Ultimate Team討論區(3) 無人開POST

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
If mane比人買哂 upgrade 完散貨

乜唔係kane upgrade 機會仲大d 咩?🤔
If Ben yedder 真係好用到仆街

試過兩場大四喜

最緊要夠曬平

Nif 已經好好用,if 真係J 出血
迪布尼 好無用 黑卡呀里 or 迪布尼

黑卡Alli 絕對好用, 信我Winter updrade 會+3 (因為佢隻nif 得80 )
http://twitch.com/hung_007
https://m.facebook.com/moloism/

定時會直播FIFA
Share 我識既野
大家可以交流下

反而我覺得WL 現在有種富者愈強貧者愈弱的情況出現,太有利於初期就煲機的玩家.. 希望黎緊真係會有大改革,唔係隊隊都明星隊

有冇技術分享 長期d5

Follow my channel
食屎d仆街輸唔起用bug
一時唔記得禁左ps button ,唔怪得要close WL 1星期
How to temporarily avoid no loss glitch (Ps4 Only)
防止 No loss Glitch

1.Start FIFA
2.係開game 期間,唔好禁PS Button,如果禁左請close game 再開
3.如無意外就係冇問題,就算對方走都搞唔走你

如果有用
Please share and like

Molo
pc版 rachan 8 垃圾用d唔同色既卡入到我波就跳舞睇哂成part舞 精華睇盡 最尾仲要唔飛影住球員個part 之後比我反cup 7比3 逐球精華比番佢睇 用班利狗加熱狗同愛記普金都搞店呢d垃圾
pc版 rachan 8 垃圾用d唔同色既卡入到我波就跳舞睇哂成part舞 精華睇盡 最尾仲要唔飛影住球員個part 之後比我反cup 7比3 逐球精華比番佢睇 用班利狗加熱狗同愛記普金都搞店呢d垃圾

多謝分享
How to temporarily avoid no loss glitch (Ps4 Only)

2.係開game 期間,唔好禁PS Button,如果禁左請close game 再開

如果有用

Molo

Molo

如果有用

Molo

Molo

如果有用

Molo

Molo

我頭先先開機玩兩三盤無禁過嗰個button
條友全皇馬隊 比我絕殺即用我屌你老母
除左打比賽,仲有咩方法可以搵錢
砌咗成隊阿狗,爭山齊士唔夠錢買
除左打比賽,仲有咩方法可以搵錢
砌咗成隊阿狗,爭山齊士唔夠錢買

課金
要用bug就咪撚係隊波加hk兩個字啦 真係影撚衰晒
賣150萬fifa coins pm 我唔該哂

https://telegram.me/ben968
華dee chem配sniper定Hawk好
要用bug就咪撚係隊波加hk兩個字啦 真係影撚衰晒

已經唔係WL 都咁撚驚輸,好彩ea 關得WL 快
有冇人用過if karnezis
如何
本來想打tournament入wl
有bug就不了
打黎有咩意思
呢d咁既game-breaking bug 遲早搞冧ea
ea 係twitter已經狂俾人屌
睇黎有排都搞唔撚掂
https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/5os6i2/regarding_the_new_disconnection_glitch/?st=IY9ZVJZH&sh=78e1873a

想知係用bug 條友同我一齊攬炒定只係我有事?如果只係我有事咁就仲撚賤
點解打極資格賽都贏唔到 ME打機真係廢
https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/5os6i2/regarding_the_new_disconnection_glitch/?st=IY9ZVJZH&sh=78e1873a

想知係用bug 條友同我一齊攬炒定只係我有事?如果只係我有事咁就仲撚賤
損人不利己 如果係咁佢不如直接跳game咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞