貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
睇到一半就覺得:

分手

同長輩去旅行一定係跟團!
明顯你男友都本身性格有問題啦
真係少見d性格好嘅人佢老豆老母係大仆街
通常父母仆街 仔女都會跟住仆街
樓主止蝕離場啦

真正好相處嘅老爺奶奶有起事上嚟係會屌自己個仔而唔會係屌新抱囉 明顯你係外人
屌你老母你有無諗過你未來奶奶連湯都要分少d 比你 仲仆街阿

仆你個街
其實一般黎講呢啲場合應該長輩埋單或者俾大份
成五六十歲人仲要咁同啲後輩咁計較唔覺得醜㗎咩
一係就自己兩老去
如果係我身上發生
我會心平氣和咁表達比我男朋友知
如果佢都係無動於衷
我會寧願自己一個玩 佢地自己慢慢諗去邊啦
不過我都試過一次我係當面就爆鳩佢
忍唔到
反正大家都有比錢去我做咩要受你氣
最後 飛左條仔啦 未嫁都咁 嫁左有排你受
屌 一個願打一個願捱 佢老母咁樣踩到上心口都忍佢 結左婚都話冇得好講啫 未結婚就咪忍佢啦
你呀媽生你出黎都未咁對過你啦
做人何必做到咁犯賤
睇到好嬲
俾著我真係唔忍屌鳩返佢 橫掂有著啲咁嘅另一半好快頂唔順未結婚都咁對你結咗婚重得了?
你都有呀媽生㗎點解要俾人哋老母咁對你
我都係
我問兩老一唔一齊去旅行
之後兩老就問咁我女朋友想唔想一齊去旅行
由決定同男友父母去旅行個一刻已經錯晒 個男朋友咁廢飛左佢啦 唔通仲要結婚受佢父母氣咩
痴撚線 嫁埋咪做工人跟出跟入
如果你男朋友冇幫過你,真係直飛唔洗諗
你男朋友一定係果d
"佢地都係講兩句姐你咪放上心啦"
"你就下佢地啦"
"佢地我老豆老母你尊重下啦"
呢種人屌柒佢都無用
搵過第二個男朋友會著緊你好過

真心睇字都知你受既苦有幾多
人生苦短 快啲分手
典型貪小便宜死廢老
你冇可能同佢有將來架

你結婚就成日要對住佢老豆老母
你又忍到既 俾著我頭幾日已經攤牌,再分開旅行各有各去,睇你男朋友點做
如果佢跟你既話,就好好享受情侶旅行
跟廢老既話,就當自己獨遊英國,順便有大半個月時間俾你重新審視你同男朋友既將來
同自己父母去一個月旅行都可能會嗌交啦,更何況係人地父母
其實同得長輩去旅行都預左係陪玩,唔會再好似細個同父母去旅行咁咩都就曬你,如果你係有心同你男朋友發展嘅應該明白喺個trip度令auntie uncle留低好印象比你想睇咩食咩重要啦係咪
不過聽落似係auntie uncle本身都唔太鐘意你,所以你做咩都唔順眼,又不過你個裙腳仔男友唔值得你為佢受氣 分啦
作為女仔聽到你成日話喊都覺得煩,笑笑口呑左佢又好爆佢地又好,咁大個人自己解決問題啦
想幫其他父母出句聲
我同對方父母去日本自遊行 佢地都對我好好 又會請我食飯 大家都自自在在
應該係樓主對方老豆老母性格太有問題
呢D CASE
結左婚有排你受,而家你條仔仲未現形(雖則而家聲都唔聲已經夠晒仆街)
,結左婚一撚定企埋佢老豆老母果邊,當你狗咁看待
發現到有一個現象,就係裙腳仔好少係鍚女朋友,何況係老婆
分手啦,唔會有好結果
廢老智障 條仔仲智障
你晚晚喊佢都當冇事發生?仲係咪男人?
真係打撚死都唔好同佢結婚
同呢啲垃圾一齊唔會有幸福 結婚後廢老更加針對你 洗到你盡
結左婚有排受 早走早著呀
樓豬你係已經返咗香港定重未返?
未返嘅話,老老竇竇如果係我我會使多少少錢book Airbnb
再睇吓有冇得轉機票
或者揀第二個位
再開開心心自己玩景點
對於男友父母嚟講你只係外人...
不過對外人都對到咁...真係分手啦
齋睇字個腦已經浮現左madam lo演八婆外母形象

樓主加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞