貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
我以前男友個阿媽都係咁,永遠覺得佢個仔好好我配唔起佢個仔。
有一日佢呀媽直頭係全家人一齊食飯個陣話我唔識揸筷子冇家教,跟住話佢識個乜師奶個女又靚又乖,遲啲介紹我男友識。我男友好似聽唔到咁冇反應。我忍唔住大力放低筷子,大聲話佢呀媽,咁你幫你個仔搵過第二個啦,跟住就起身走。我男友追出黎,我一路喊一路鬧,佢係咁tum我,我啋佢都傻,叫佢攬住你老母過世啦。
睇完就知旅行舍係有存在價值
同兩老去旅行一定要跟團
有咩不滿射個波落導遊到
到時同兩老一齊槍口對外屌旅遊公司
同聲同氣 安安落落做人新抱
朋友相處一個月都會有爭執
但大家都要互就啦
明顯佢就係恰你
零個識尊重人
結咗婚真係唔好一齊住
不過佢旅行都跟黎
第日實痴住你地住
太長追唔哂成個post,想問下樓主對家屋企人係咪窮人?
第1、2、3、5、7樣都係同一樣野
咁又唔係咁講 你冇考慮將來居住同結婚呢個問題
因為係樓主篇文你睇得出
佢男朋友唔會為呢啲事出聲 睇得出佢冇乜主見屋企話事即使有意見都唔會發言
如果佢男朋友知佢啊媽特登做小動作做到咁出面都唔出聲
第日佢地結左婚男方啊媽要同啊仔住 成件事就唔同
到時個女嘅就日撚日受氣 男方又唔幫下口
咁樓主咪好慘
其實第一日見唔對路就應該自己一個改機票返香港啦
樓主呢?
所以好流 佢成篇野仲要完全冇提過男朋友
樓主係咪仲去緊旅行
其實依D關頭最重要係睇你男朋友點為人處事同點對你點保護你,如果佢係扮見唔到 / 幫屋企人(調停都冇),咁分得
痴線
好撚恐怖
奶奶依個生物本身已經難頂
你依個仲要係極品級
到時會唔會怪鳩樓主揀左個咁差既團
一睇就知係窮撚組合去旅行
有錢人家一早見識過晒
就算去未去過既地方
心態一般都係今次玩唔到就外次再黎

窮撚儲到幾個錢學人去旅行真係好肉酸
窮在骨子裏
絲打好波
醒既緊係叫男朋友揀團
開完post就唔見人
情度有少少唔同
樓主同條仔分咗手未
缺點:too long to read
你男朋友全程無出過聲?
分手啦
咁都忍到 屎都食得啦
做佢妹仔咩大佬
做媳婦都唔會做到狗咁啦
重要咁多gik gut
俾我掉撚低佢全家自己買機票飛番香港由佢自生自滅再分埋手算
呢啲人只可以共富貴 不可以共患難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞