貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
你男朋友都唔護住你 分手算吧啦
點頂都咁多日?
比我一早走
分手
d人幾十歲都唔化
講野唔識睇場面
一係你度個行程囉笨7
咁你條仔做過乜?你仲跟佢地玩係你自己犯賤 我係你一早走撚左去
樓主返黎未啊
樓主去撚咗邊
我無評論過佢老豆老母既行為有無錯
你唔好誤會
正常一齊去旅行
plan行程plan完點都會問下有無人有意見
唔知樓主有無做
如果做左都比人屌咁就係佢老豆老母錯
我都無評論過佢做工人既事
我只係睇唔過眼
條女成程淨係識喊 以為自己係悲劇女主角咁
又唔同個男朋友講
上黎連登r晒啲連登仔既同情
呢種女人真係好撚嘔心
較左追故MODE 發現樓主已經無隨出聲 係咪比兩老恰死左
假膠一名
比連登仔男友禁錮 唔比上連登
無睇你遍野,但係如果係我女朋友父母,再難頂,我都覺得無所謂,又唔係要同佢父母過,點解要所有人都跟你果套黎做。人地覺無問題未無問題咯,連人父母都要管,你煩唔煩啲
無睇就咪搭嗲啦
仲要話樓主煩
由一開始決定同對家屋企人去旅行已經係錯....
真係好慘
我覺得分手好啲
如果以後嫁過去仲得了
一定日日當你係奴隸咁用
連登打手黎 引大家討論
又可以end post
垃圾連尼狗
成段野都好似個旅行冇男朋友份去咁
試過有次男朋友老豆話我 唔記得因爲咩
佢即刻起哂鋼咁對佢老豆
但係樓豬男朋友幫下口都冇 淨係睇住佢屋企人咁對你
第時結婚雖然係同男朋友過 不過佢屋企都會繼續影響得到佢
日日嗌離婚都唔掂
咁分手囉
唔係你想點姐
就咁睇文字我都嬲埋一份
我以前男朋友個呀媽都差唔多 雖然冇咁衰
但係又係勁錫個仔勁縱個仔
有次同佢地去旅行又係 成程淨係識問個仔餓唔餓攰唔攰
明明我大大個人棟係到 我都肚餓但就冇人問我
佢個仔有時激到我喊 佢只會鬧我好嘈好煩 明明係個仔錯
搞到以前有一排唔敢上佢屋企 驚有說話聽
你而家唔分手 遲下你自己受苦咋
睇晒成篇文,樓主,我係你一定分手,追你個陣都已經咁樣,真係結左婚一定慘過而家十倍。而且佢又冇得㨂老豆老母,即係同得佢一齊就注定要受佢老豆老母氣。真係冇必要為左個唔錫你既男友受咁多委屈。

分手吧啦,唔好心軟。
我女友同我屋企人去不知幾開心
好明顯係奶奶問題
佢男朋友冇眼睇佢女朋友受氣嘅?

咁你講晒喇 做錯嘅嗰方就話冇評論
佢唔出聲反面怕事就話睇唔過眼。。
上連登呻下就話r同情心

再講落去你都係會話自己好中立
但你睇下你第一段 兩個論點都話係女方搞事先
老一輩成日攞晒啲野係習慣 但係都肉酸
唔講肉唔肉酸睇返內文
樓主想攞返自己啲野都比男方老母黑晒面

樓主係街影相影好耐 係佢問題
但係男方父母都好唔比面
去到啲佢地睇唔上眼嘅景點就比晒説話
佢老母做埋出面 對老公啊仔笑笑口 對樓主就換面

總結黎講
假設佢老母真係做到咁 而佢女朋友唔開心左成個月
仲要旅行緊都要係街到同男朋友糾纏
佢男朋友都唔知
一係佢男朋友智陣
一係佢知都唔出聲
點解樓主唔上水?

同屋企人或者麻煩既人去玩最好係跟團,
想屌就要屌外人, 例如個領隊, 導遊或者旅行社
屌外人通常冇咁甘, 會識收,
同埋d氣唔洗自己受晒
真係見太多呢d,
如果係fd都話唔再同佢去trip就算,
偽屋企人仲要成日見真心唔好搞著自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞