貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
樓主條仔就成件垃圾咁,佢老豆老母又典型死廢中廢老格
分手吧
仲要係好撚窮果種 無品 無格調既家長
條仔成程無幫過口嘅 好打極有限
第日有咩唔掂都係搵你頂
搵過第二個識理下人感受嘅啦
非常同意,我有個廢老同事就係咁
真心
呢d廢老 我屌撚到佢地跪係到喊
再篤住佢個頭繼續屌
假膠?
你男朋友廢嫁?
成篇野淨係睇到你不斷係到喊
樓主除左識喊仲識咩?
如果男朋友無安慰你,再做中間人,叫佢地唔好咁的話,基本上可以分手了,除非你諗住唔結婚,唔會再去男朋友屋企同佢老豆老母相處 ,一個旅行見哂真章
帶佢老豆老母去啲偏遠地方,然後自己走人放生佢地啦
絲打真係啟發左我結婚之前一定要成個一齊去旅行
唔掂就即分
咁都唔分手,痴線
過來人想講廢老佔人口比例九成,你今次分手避得開呢一對,下次又有九成機會再中。

好認同嗰啲廢老係現實又賤格又無品。如果你又靚又叻又識做人又有錢,佢哋即刻舐你鞋底。藍絲都變黃屍。記住當你變成又靚又叻又識做人又有錢,幾千人俾你揀啦。咁你咪知其實自己個目標係乜囉。唔係去要求人哋由廢老變身慈祥爸媽。係要求自己變好呀。要爭氣呀。D仆街欺善怕惡咋。發佢圍啦,喊有撚用呀?

最緊要咪就咪就係同你一齊嗰個男人,你唔撚係要嫁比佢全家。其他人咪當佢死嘅囉。透明嘅。佢奈得你何咩。而家咩年代。 就算俾你識到何鴻燊個仔,你估梁安琪會易頂咩。
Too long don’t read
樓主男朋友唔敢出聲 因為佢係比閪父母養大既閪仔
分啦,垃圾女人
假膠? 潛左水咁耐
即場飛左男友
拿返自己啲野旅行,當分手散下心
睇晒~建議係: 分手

就算你幾愛你男朋友都好, 呢件事睇得出, 有咩事起上嚟, 佢會幫屋企人都唔會幫你
唔係話要佢二揀一, 有你冇屋企人嗰隻

但有啲位明知唔係你錯, 但佢都可以唔幫口嘅時候,
你已經可以預料到嫁咗入去, 你都唔會幸福開心.
隨時要繼續做賤婢, 做阿四, 明正言順點你做嘢唔洗本, 仲要你條佬都唔會出聲幫你架啦

認真, 趁後生, 搵過個啦..
愛情是感覺,婚姻是生活!
未結婚已經咁樣,將來嫁過去咪仲「精彩」??
好走早著啦…
睇完成篇文完全冇交代過男朋友
以為你同佢兩老去
仲要考慮? 咁嘅人渣教出黎嘅仔你覺得會好得去邊
矢有你男友完全唔幫你
先唔講佢愛唔愛你 但睇得出佢一係愚孝冇腦 一係廢柴一隻
點解咁多中坑都咁撚麻煩
咁真係你問題
咁都唔分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞