貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
樓主係邊呀
你番去幫你老母含撚啦
你男朋友有冇幫過你出聲,
如果搞到咁你男朋友都冇表示就飛得
有ed奶奶結婚仲麻煩
同ex嘅老母相處模式同樓主一模一樣
就係對方成撚日點自己做嘢,完全唔識感激,覺得你俾佢駛你做嘢係應份
有啲咩唔啱心水就屌到上天
唔講以為佢個個月出糧俾你

但我只係平日嘅相處(雖然有一排都基本上日日咁嘅程況)
但起碼都叫做有咩唔開心可以返屋企

樓主去旅行密集式,冇得走咁俾人當狗
真係非常非常嚴重,肯定好辛苦

支持樓主分手
你犯賤, 完
比著我真係拎返張機票分開玩算, 由佢地一家三口自生自滅, 到時睇下邊個喊吖嗱

你發脾氣我就要受?
咁不如調轉當我發脾氣我比你受啦
同上一輩去旅行唔該報團
差成幾十歲,個代溝唔講得笑,報團唔駛煩
假膠樓主做雞就做雞啦
樓上真係好撚on9
明明係兩老有問題居然屌返樓主

問題我覺得係男朋友度 廢老難頂係問題 但如果男友會企係你果邊 都仲好D
相反既話 分手啦
係絲又點,條路自己揀仆*唔好喊

咁痛苦飛咗佢,你留tg大把溫柔浪漫體貼嘅巴打接收你

你真係好戇鳩,影衰連登
其實比我係樓主, 現時階段寧願自己一個去玩.
佢地冇PLAN由得佢地自生自滅啦. 最憎人咩都唔做重嫌三嫌四.
PS : 呢個男人真係唔值得你哂時間..未結婚已經甘結左重得了?
人哋作古仔你又信十足!現實生活你會遇到咁林善嘅港女?

如果有應該都要申請做受保護瀕危動物啦,傻鳩
其實都算係好事, 係結婚前一次過睇清你男朋友同佢屋企人係點
佢老豆老母衰係一件事, 但睇落你男朋友完全無理過你, 男朋友更加有問題
分手啦 結咗婚有排你捱
最撚惡頂既性格佢老母有曬
雖然話拍拖係同佢個仔拍 哈關佢老母老豆事
但如果係打算結婚就唔係咁講啦⋯⋯⋯
樓主根本就係典型港奴, 係咁狂數老闆不是, 又點刻薄又剩, 之後密密準時返工

正常人一早走左, 駛好似佢咁朝早俾對無關係既老野鬧, 夜晚就俾兩個老野既仔用肉棒抽插

出呢d post 都係搏屌
我叫佢飛咗條廢柴,等所謂高富帥嘅連登仔做佢男友都叫影衰連登??

你今日食咗藥未?青山開放日??
你男朋友又真係幾搞笑
屌獲佢哋全家再分手
唔岩玩嘅一齊去旅行兩三日都好難頂
樓主仲要一個月
不過呢d野你男朋友看在眼裏,佢咁都唔出聲真心下個會更好
樓主你真係廢,被人恰淨係喊喊喊,咁多機會反枱都唔反

你男友係殘廢?又聾又啞?成個post唔見佢出過聲
分手啦
點解你男友成日自己行開咗
我一路睇有台疑問,你男友出場未,屌,點知署朋友都係隱撚咗形冇幫過口,唔使講已經知你男朋友我成碌柒咁嘅群腳仔
On撚9

唔通你覺得人地想個仔同樓主拍拖?
問:最好笑既野係邊樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞