貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
睇左5成 佢老母有d傳統 傳統睇唔起女人個d 睇唔起自己 樓主做自己就ok
男朋友=垃圾
唔見你講男朋友表態

佢一直都係食花生?
分啦on9
絲打你睇路 ⋯⋯
未聽過有人會咁做⋯⋯你住係佢地屋企?
有次我男朋友呀媽買左西蘭花番嚟煲湯

想問下係咪真係無人睇到
廢老學咩人去歐洲 比錢佢地去大陸玩算啦
btw 樓主分手啦
樓主,除左旅行外,平時你有無發覺兩老係咁?之前有無成日話你?
分手啦 咁講多 垃圾家庭
仲駛諗?早走早著啦 ,除非你有被虐傾向
你冇嘢呀 俾人鬧到咁都唔反駁!鬧返佢?你屋企人知道會有幾心痛呀!我依家見到都好心痛你 好想幫你鬧返佢呀。你仲話要考慮分唔分手?發生咁嘅事竟然仲係考慮?你冇 嘢呀?你唔愛自己就算啦
講真,人地又唔係你老母,緊係當你外人架啦
你男朋友咁廢唔保你反而你男朋友仲有問題啦

老實講,睇佢地啲性格,如果真係嫁左入門,一樣有排你受呀,到時你菲傭都不如呀
好彩未結婚
你依家唔分手遲啲一定後悔
結咗婚肯定仲難頂
同廢老旅行要跟團
定律黎
淨係識喊喊喊喊喊
煩撚到仆街
我係你男朋友即刻飛你
屌結左婚全家都當你賓妹啦 仲要係唔叫你訓廁所已經係皇恩浩蕩果隻
快揀d分手唔洗諗 你男朋友見住你比屋企人當工人咁洗到盡都唔撚理 男朋友都覺得無問題 想像下嫁左去 全屋人無人理你感受 當你工人 有冤無路訴同老公講老公仲可能屌鳩你唔尊重佢屋企人 唔肯為佢屋企付出
打咁大編野一定好激氣,連登好多記者mon post ,會上報喇,你預分手啦!你男朋友老豆老母睇到見報自然對號入座,仲話多次你小器。
分手啦,結左婚有撚排你受
如果呢兩老係我老豆老母我即場叫佢死返香港
你係咪琴日係piccadilly circus tube station 鬥交嗰個?
好撚難架

你會同條女既老豆老母鬥屌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞