貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
等樓主上嚟解吓畫
睇完樓主個兩層文字已經可以話飛得。
男朋友又唔幫你,佢兩老擺明係廢老,要同廢老同埋垃圾男朋友一齊不如飛左佢,如果唔係到結婚個陣你重慘,正所謂一齊旅行見真章,我都唔鼓勵人分手,但呢啲已經去左火星既人都溝通唔到,不如斬纜。一物治一物,佢地屋企需要個比佢地更極品既女人治佢地
分手啦 去到咁嘅情況你男友都可以唔出聲
以後都會一樣
痴撚線公司 平時我點都唔會叫人分手 如果樓主係真既話請認真諗下
樓主你唔分手的話,麻煩你哽佢一世,唔好放條裙腳仔出去害其他女
lm
都未過門就咁過份 結左婚仲成世界? 咁都唔分手成世有排捱wo 不過條路你自己揀 可能你好愛你個個成程旅行都唔知做過咩既男朋友 覺得值得啦下
你男朋友廢過粒黃豆
樓主要認真諗下分手
一個月俾我真係頂唔到
分分鐘中途自己bk民宿自己玩算
屌你老母it狗
我係真絲嚟!
已經喊到收唔到聲!
覺得點可以咁過分,佢自己都有個女,如果佢個女俾人咁對待,佢自己都唔會想啦!
我都有呀媽生!我屋企仲要係正面家庭嚟,有咩都會俾正面評語,再鼓勵!

正乜鳩野面
溫室就溫室啦
同埋人哋屋企人去旅行就遇咗有好多煩事
自己睇唔透又講到好似發現新大陸咁
又唔同個男人商量下,點樣應付果兩隻老海鮮
男人又係渣,睇住自己女人俾人恰到上心口都唔去和事,打圓場
你個男人肯為你睇多少少,都知你受到唔少所謂委屈,由行條悶街開始,到說話有骨,到飲湯,都冇睇你一眼
你就知點決定啦

脷伸 :面對咗4年幾婆媳關係,想死
屌那星又要返工工
條路自己揀
john 要退休鳥
分手啦,就算嫁左比佢你都預左冇運行,男朋友又柒下柒下唔識做,仲好啦結婚之前知道佢屋企人係咁難頂,總好過結婚後先知道
ball都好king=.=都輸嫁啦
成篇野都唔見你男朋友出過聲 除左逼你上車之外
試問一個咁樣男朋友有咩用 自己女朋友都唔理
你要一齊既話 真係要諗下之後日子點過
真係睇撚到燥 點解會有個咁撚冇用既男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞