貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
唔好on9 啦

第一次family trip 去一個月歐洲 十成出事啦下?
你男朋友完全無幫過你?
到時結埋婚就死
點解你可以記得咁多人地點對你嘅細節
笑死
你喊左咁多次,又喊咁耐,你男友有無做過 d 咩? 唔插手你同佢父母 d 野?
樓主居然咁都真係捱到一個月?男友完全冇牙力 又冇要護住你嘅心 真係要嚟做乜 拍下散拖就話冇咩所謂 過人世真係不了 女仔點都要為自己著想 對自己好啲
你男朋友係咪廢到咁 個女朋友俾人蝦到咁都唔岀聲
第時結左婚對住佢老豆老母你真係有排受
俾我實diu7佢 diu埋佢老豆老母
我呀媽生我岀黎俾你蝦架?
sorry
岩岩先睇番你內文

你男友一家都on9
咁都拍落去 你自己抵死
即分手啦
我真係咁 生活好融洽
我屋企人當佢仔咁,佢又當我屋企人自己父母咁
你男友都幾垃圾, 一句都無幫過口? 定係你SKIP 曬?
Agger 大家都有父母養,你地未結婚佢已經唔幫你
到你地結左婚佢更加當你阿四咁用
自己諗下啦
發覺個個老嘢去旅行都有呢啲問題
我老竇同男朋友老竇又係一樣
自己想去嘅地方就係咁話好睇好玩 要留好耐
人地想去嘅地方就話有乜好睇快啲走
次次都搞到好燥
分手啦 比人當你做阿四做狗都唔走
你唔尊重你自己都尊重返你阿爸阿媽 你都有阿媽生嫁
有錢有時間拎黎同自己老豆老母去旅行唔好?
你未嫁入門已經咁,嫁左一定仲慘!
講真,其實老豆老母係咁,你男友性格上都應該好有問題!
好在我奶奶老爺都對我好好,如果唔係婚都有得離
要怪就怪你自己笨柒
同男友家人去旅行,咁戇鳩都有
樓主條仔窮撚嚟? 飛咗佢搵個好d嫁啦
戇鳩仔
年年咁多旅行中伏post 都唔撚醒水
我都想講句你喊乜撚野,睇文字都頂唔順
on9毒撚真係無藥醫
吃力不討好
未結婚就睇真佢地全家真面目
婚都未結用到你盡
分手啦 結婚後你死緊呀
你仲要忍佢地咁耐你真係好大方
睇晒都唔見男友做過D乜死左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞