貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
睇左頭一段 已經覺得其實你男友屋企人根本唔鍾意你

你條仔又柒下柒下唔幫你

如果你要考慮將來 飛撚左佢啦
too long didn't 唔識串
分手啦
第時結埋婚有埋小朋友應該係悲劇黎
你男朋友咁撚冇用唔識出聲維護你既
到時結婚仲要同你男朋友兩老傾禮金 買樓 果d
你真係覺得你會嫁得開心?
樓主已潛
分手啦屌
一次旅行可以提早睇清對方老豆老母同條仔既態度...我覺得係好事黎....
唔好話邊個錯啦...結左婚就一世...
其實真係無咩好喊

唔係男朋友屋企人就奉旨要忍你
有啲人就係會得寸進尺
恰得一次就有下次
分手係最好嘅解決辦法
何必攞苦嚟辛
你算好彩 仲未結婚
好快啲分手
飛得啦,你男友咁都無撚幫過你,你可以預視倒你將來既生活係幾咁壓抑
分手前大大聲屌柒佢地先,起馬都順返條氣
屌你老味,你係女仔啫
你唔係啞㗎嘛,咁撚樣都忍得
屌撚柒佢老母臭閪啦
po上連登有撚用咩
聽唔撚聽到呀,屌柒佢老母臭閪呀
屌埋佢老豆,屌到佢老豆上天棚呀
識唔識呀?做唔做到呀?
其實你除左識喊仲識做咩?
你覺得喊可以解決問題?
你男朋友見到你喊都唔識得同你分擔
唔識幫你諗辦法 唔識同佢屋企人講
咁呢個男朋友仲有乜用?
你有基本既尊嚴就應該買機票走人
係你連自己都唔愛自已 憑咩覺得人地要錫你?
喺度比人鬧 比人嫌棄 自己一個喊有咩用
如果你有為過自己諗 就應該走
仲要對足一個月 番黎先呻 有鬼用咩
呢個trip去得抵呀
如果唔係第日結咗婚先知係咁就仆晒街
快啲分手
仲有就係你條仔有冇幫口保你?
冇就飛得

利申: 自己係幫理不幫親, 邊邊啱就幫邊邊
佢屋企好傳統 一撚定要做
唔通你就係個廢柴男朋友?
你男朋友乜都唔知架咩?幫都冇幫就唔好同呢種豬隊友一齊啦 你入門日子仲難過呀
佢地咁過份 好心你就唔好比面還佢拖啦 喊得一次就唔好比自己喊第二次 咁委屈不如分開去 佢老豆老母咁西 你男朋友唔陪你既話就即係可以分手 跟著就自己單拖去埋淨低既日子 唔好咁易比人蝦 btw你幾歲
邊撚個plan行程?
本身係邊個同邊個去邊撚個痴過黎?
冇份俾錢?酒店煮飯邊個洗?
去旅行仲要俾人鬧到喊?仲要特登俾説話人聽?

做工人唔撚係老鳳
加句平心而論係前面以為自己幾撚中立咁
好撚嘔心啊你
睇完發覺我老母真係好好
樓主男朋友係垃圾
話你啊 咪望喇
條女比你老豆老母恰撚左成個月 聲都唔聲
裙腳仔冇大志
你唔改下你啲所謂尊重父母性格
我就真係祝福你未來老婆
仲有樓主你咁撚大個人
除左喊之後唔該做返啲野啦
喊只係抒發情緒用 解決唔到件事
好心你就屌鳩兩件廢老啦
你都有老豆老母生架
你老豆老母生到你咁撚大個唔係做人阿四
最後就係分手啦 唔講以為你男朋友死左
你男朋友有愛過你當你係女朋友?如果我呀媽無理取鬧我一定老母都照屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞