貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
你男朋友冇撚用 分手啦
男朋友知你喊見你委屈有無同你開心見誠傾過下
左右做人難 唔知點幫你好既話起碼知佢有個心係你度 可以試下一步一步慢慢共同面對囉
但佢幫佢屋企人鬧返你轉頭 咁就行唔到好長遠喇 結婚後呢類婆媳關係 自主自尊都無撚曬 咁樣繼續既將來 好難搞 你會suffer更多痛苦同委屈 你唔值得咁樣被對待

兩老係難處理啲架喇 磨合係雙向出力 唔係你既錯
樓豬係咪俾條仔一家發現左個post俾人溶撚左啊

打左一大篇野同回過一次就無上過水 當child登係無掩雞籠啊?
就甘睇我都覺得嬲 比我應該會自己話去第二個景點行 唔再同佢一齊行 到時佢家人叫返返尼 我就開火
個個咁關心你你都唔識尊重人應下機

會唔會係你唔尊重你男朋友一家之後又上來屈人啊
哦?你男朋友紙板公仔黎嘅?
係連登開POST就係咁 係女人就係原罪 明明樓主係受害者都咁都人屌鳩佢
未結婚已經恰9你
結左婚肯定當你賓賓咁洗
個男朋友又冇撚用 飛得
其實佢哋係咪專登
好似做戲咁專登逼走你
因為覺得個仔前度or 唔知邊個個女好過你

如果唔係專登 真係分手算
結婚一定冇好日子過
快撚啲結婚,唔好俾佢老豆老母害到下一個人
生咗bb咪又點,咪又係一樣
對個b好咋,對新抱係唔會有改變
分手。
樓主真好嘢,到而家都未上水
甘你老母
未你老母咩
打字都有鄉音
係咪唔識講「咪」呀
條仔點會行行下自已走左去?

作都作好啲啦
可以打咁大篇野出黎話男朋友,感覺到樓主都係麻煩人果類黎,因為人地父母就要同人分手真係好搞笑。
你男朋友全程消失左?
啞定盲左
咁你都願意嫁真係神仙都救你唔
成日睇到句說話
婚前腦袋進的水 婚後流的淚

你之後想離婚佢老母有排唱你
走啦樓主
雖然已經見到好多人話你男朋友垃圾嚟
但係我都係忍唔住突登login入嚟屌返句

你男朋友真係垃撚圾嚟
快撚啲分手啦
諗諗,結咗婚有排你受,盧婉茵奶奶喎
正常婆媳關係黎,重點係你男朋友度,如果你地重細廿零歲頭可以同男朋友講下,有時男人都可能第一次處理呢d情況。

如果有番咁上下大你男友係咁其實已經飛得
未結婚都咁,結左婚仲得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞