貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
應該係 姊粵音係ze
講明先6299我覺得無問題 網絡語言不嬲有簡寫嫁啦 c9 dc9 ching
咁6299有咩問題
聰明
我地唔一齊住
而家同老母臉和心不和,真係有時間就約兩老食下晚飯,攪到好似交戲咁
其實唔想咁,真係自己老母黎嘛

我都有反覆諗過,有無得拆解,話哂一家人。
得出個結論係,老婆自己揀,所以相處得好好。
老母唔係我揀,所以性格上相處唔到,一啲都唔出奇。(所以好佩服自己老豆點解可以揀個咁煩既女人)
好慘 下次好好選擇旅伴,唔好再同佢地去,仲有同男朋友傾下
你男朋友如果冇出聲維護下你既話都唔好得去邊
嫁左過去有排你受啊絲打
未 樓主重喊緊
仲慘過愛回家個池子孝
池子孝拖咁耐都分左手
樓主你自己諗清楚
勾起晒啲回憶
相信唔少絲打都經歷過類似情況
分手未
結婚重難捱呀
萬一佢好命啲成90歲先死
你逢年過節就要見下佢
個個月又要去探下佢
一路捱到你六七十歲
樓主,我們到了 你在那裡?
認真wo

好彩你地有去呢次旅行
唔係你將來嫁左先知就⋯⋯⋯⋯
大庭廣眾,郁啲就哭喪咁既樣,一喊閒閒地半粒鐘,係會好令人厭煩,而且只會更加俾人覺得軟弱好恰又eq低,唔上得枱面,完全無助於改善處境
咁撚廢
我自己睇完都有小小燥

即係咁 樓主衰在冇膽自己中途走人姐,加上之前同2個廢老去旅行好似冇咩事咁所以咪未見真章咯 不過同屋企人去旅行已經係自殺式行為,樓主仲勁仲要同埋男朋友屋企人去英國旅行 廢老淨係識去日本咋 邊識欣賞英國啲地標同街道嗰啲嘢啊 不過第一次面對呢啲 都唔係個個絲識臨時應變嘅

至於樓主男朋友就都係嗰句,快啲分手啦,結咗婚你日日喊都似

樓主男朋友如果你望緊post 我會話你真係垃圾嚟,你條女做咗咁撚多嘢佢受你老母氣嗰陣你死咗去邊?屌鬼妹啊?去幫下條女幾句口會死㗎?拍拖拍到你咁我寧願唔拍啦 廢事害咗條女
唔喊係為自己
唔係為左人地
樓主嘅軟弱無能,正正就係香港搞成今日的主因
個阿媽真係香港人個種西性格
無問題,但聽落去戇鳩鳩咁囉
唔係babycondom嘅師奶應該都無乜人會用
總結: 樓主男友=廢柴
有乜理由發生咁多事仲要喊哂個隻 個男朋友都冇岀黎解決個問題
我會簡分手
唔撐妳唔緊要
最少幫妳坦緊d仇恨值
睇唔明最後嗰句
分手啦
日後婚姻生活都唔會好過
而且你已經有分手既念頭
其實都唔使再考慮

絲打你咁好 日後一定可以搵到個更好既
樓主呢
樓主=垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞