貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
你咁先醒呀
樓主你當呢次旅行係得著先啱
如果呢刻唔係睇清楚佢地真面目
到你奉子成婚/結婚後先知6299咁仆街真係喊都無謂
睇你條仔都係拾下拾下個d裙腳仔嚟
你仲要考慮分唔分
你唔分我真係會超級睇唔起你同埋覺得你抵死

想知更多:baby kingdom >婆媳關係
大把怨婦比你參考你嘅將來
同另一半嘅父母旅行, 通常十日以內就最好, 你仲要第一次就成一個月時間
同你情況差不多
你男朋友睇到咁仲冇反應,分手啦
男家窮人父母嗰陣寒酸味…
俾我既話第三日已經收皮離團
自己暢遊歐洲
挽個手識到人仲開啟埋異國情緣呢個支線任
如果真係無出聲
呢啲裙腳仔男朋友都係要唔過
你男朋友冇幫過手 分手啦
佢男友廢撚到要扯佢上車
仲幫乜口 成家當佢妹仔出氣袋only
預咗負皮
通常依啲post都只會寫到自己好委屈
絕大部份野有意無意都係偏向自己有利位置
當中隨時skip咗一大段野無講

睇哂成篇文 不如開係個過咩beauty forum好過啦
實更多港女 女生會支持你言論
分手啦
未婚夫:「阿媽話想我哋同佢一齊住,佢哋年紀都大,大家一齊住可以互相照應同埋照顧到佢哋。我哋遲啲先再考慮搬啦......」
樓主:「好啦
一個咁有問題嘅父母,自私到咁,個仔都唔好得去邊,分手啦。

成日同自私嘅人一齊,真係會感染。
如果你條仔無幫過你就分手啦
講真,就算你同你男朋友關係好好
除非你一世唔再見佢屋企人
如果唔係都有排你煩
樓主好慘
毫無感激你plan行程都算,仲要講說話你聽,受盡冷言冷語,真係好唔尊重。
分手
分啦 一個男人做到令你係佢屋企人面前一d尊嚴都冇
唔好話佢父母幾咁仆街先 佢身為你男朋友 又係佢兩老個仔 開個口化解其實好容易 但佢都冇保護你
垃圾來 分手啦
I know that feel 雖然仲味去到你咁嚴重 要分手地步
但對自己好d啦
如果成個行程, 你男朋友無幫口令佢父母收聲, 你都係分手啦
到時唔洗旅行 直情長住歐洲
可憐樓主整係識喊 跟個廢閪男友番香港過受氣生活
仲要考慮分唔分手
咁都唔分手你條仔係好靚仔定碌9好大條?

自己諗下貪佢乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞