貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
臭雞
絕d應該refund晒d酒店booking
再自己訂單人住宿執野走
反正全部野都係你plan,由佢地自己on99棟喺到

但係
樓主你依家喺邊
單機啦你
港女遇著港媽, 湊住個裙腳仔男友.
認同! 同得長輩去旅行真係只能當自己係呀4, 個trip要對佢地服侍週到咁, 如果唔係實比佢地話到暈
你真係,, 又蠢又煩
新會然你好 ,現實都未怕何況網上世界??
分手把啦, 你個男友一睇就知系群腳仔, 完全無理你感受, 遲早分手收長, 長痛不如短痛
樓主潛哂水
想我嬲? btw 幾錢1Q
你男朋友廢架?
有咁嘅未來老爺奶奶,仲唔飛咗個男朋友?
有將來咩?
噢,但佢父母正正常常係唔會發作。
個陣家姐返到黎喊咗幾日,心痛死我。

不過佢男友好好,對我成家都好好。睇得出佢好愛同好錫我家姐,我家姐都係非君不嫁個種。我都好希望佢地結到婚,一早當咗佢男友係我屋企人,如果有人蝦鳩家姐男友,我都一定會幫佢打小人
佢男友父母平時都對我家姐好好
係啲三姑六婆加鹽加醋
我家姐都喜歡佢父母
只係當下有啲委屈
早d散,如果唔係有排受,作為長輩痴去旅行仲要針對到出晒面,智障
分手啦
記得留tg

咩叫因為佢,所以要考慮同男朋友分手?
連啊媽都管唔惦,仲要帶佢出街?
如果啊媽係咁失禮就唔好帶出街啦
仲要提前婆媳糾紛,佢根本無用腦/ 唔care你

因為男朋友本身,你就應該同佢分手
好聽就愚孝,難聽就垃圾
No excuse
撐絲打
睇嗮成篇文,係咪你同男友爸爸媽媽3個去旅行?
家庭教育真係好重要
個老母係咁
真係要諗清楚係咪同個男仔一齊落去
分手啦
啲死廢老真係唔死都冇用,屌佢地老母

你唔分手真係冇運行,有個咁廢既男朋友,條廢柴

見你煮野洗碗俾人鬧都唔識幫手,唔死都冇用
睇完你嗰故事。我發現我老豆老母對我女朋友好好

加油 ,支持分手。結咗婚仲吓得你厲害
樓主上黎尋安慰都至少update吓
成個po屌柒曬你條仔同佢老豆老母
樓主係咪畀佢地尋仇而家係海底
一次算二次都可以忍
三次我屌你老母 我立即買機票走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞