貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
俾我都會自己玩算,大佬我有俾錢唔通仲要受你氣
樓主去左邊?
自己玩就預咗同條仔散了,不過我贊成
坦白講句
第時結婚一定好多婆媳糾紛

仲要睇落唔覺你男朋友有幫你/想幫你
諗清楚會唔會分手比較好

加油啦
就算同自己爸媽去旅行,都會吵架

始終大家價值觀唔同,鐘意既景點唔同

Plan行程要考慮到佢地需要,雖然畀佢係咁ban都幾唔開心,但總有開心既位。

樓主,正面思考,透過今次,你更加了解男朋友父母,再考慮下點同你男朋友發展,結婚係兩個家庭既事。
似係你男朋友老豆老母想借今次旅行特登要你難受 想你同你男朋友分手 佢地應該一早唔妥你 只係借今次旅行玩鳩你等你自己知難而退
恭喜你 好撚彩你地未結婚
睇文都feel到佢老母副閪咀臉
兩條老嘢都係乜鳩都要以自己為中心嗰啲死廢中,仲要理所當然大條道理當你係妹仔,男友又廢拉柴,早走早著啦,嫁咗入去就一世。
就算唔想為咗廢老分手,條仔裙腳鵪春咁撚樣都飛得啦。
仲要到時結咗婚,呢隻老母肯定要痴住個仔住,好諗清楚喇
認真
今日開始各有各玩,行程響你度,酒店又係你Book既話就留低字條走啦

旅行係自己的,一齊玩唔到咪分開玩,你冇欠你男友同佢爸媽的,但你就欠左自己

返到香港仲有大把選擇
樓主係咪俾條仔老母又屌緊所以唔上水
睇完成篇野,我覺得
1)你應該大大聲屌柒佢老豆老母
2)個鬼佬好好人 以為你出事即刻報警
樓主加油
屌比我就話撚得知佢自己返香港好過
On99 當你工人咁使 男朋友仲要唔出聲痴撚線
似假膠多d
開完po就走撚咗去
不過嗰兩隻廢老咁難頂
樓豬都唔走人
都幾撚蠢
樓主點解無覆過個po?喊緊?
你男朋友都好廢wo 到時結婚點算,佢老母老豆成個大種乞兒咁
屌 你男朋友廢撚到
分手啦屌 同埋去旅行最怕遇到啲cheap鬼
樓主已深潛
我碌咗14頁,心諗:樓主呢屌你?咁都講到13頁?
如果係假膠都叫做假得好好心機啦
打得出咁大篇文
樓主男朋友係啞嘅? 然後你而家俾佢毒啞埋? 人呢
世界級老豆老母
你男朋友係廢
你係又廢又賤 點解唔即刻機票走
忍足全程 唔會話你好可憐
同咁既垃圾一齊都仲要考慮分手
唔洗考慮啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞