貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
同意,隨時個兩個廢老大把錢,去得一個月英國好似唔洗做咁,真心信大把廢老儲埋大把錢都會貪小便宜。
所以個男朋友咪唔出聲囉,寧願女朋友忍到自己匿埋喊都唔想得罪兩老無左水喉事大
不過樓主都係想用群眾壓力比你男朋友睇下啫
如果唔係深潛到而家都唔知去咗邊
睇你都唔會分手架啦,多謝你幫其他女仔硬食兩個廢老

利申:兩老對老婆不滿會據理力爭撐老婆
飛撚左個垃圾男朋友去
比著我第二日已經自己去玩
分手啦唔好講咁多
未過門都咁
之後都唔敢想像
我同男朋友屋企人去玩都冇事
男朋友阿媽錫我多過錫我男朋友
(因為男朋友阿媽想要生女多啲,但生咗兩個仔)
樓主好唔好彩
最好分手啦
唔係以後有排受
希望樓主下一個會遇到好好嘅男朋友同家人
too long didnt read
我愛你 受溝?
其實好彩你去左呢次旅行先認清佢地嘅真面目
如果結左婚之後先知就仲煩 而家分分鐘同佢冇將來就可以慢慢諗清楚
個時同我屋企人去完一次旅行之後
下次佢再搵我我會盡量話唔得閒
其實成件事係冇得拆嘅
就算樓主男朋友支持佢屌鳩返佢老豆老母
佢老母都會覺得係樓主教壞佢個仔搞到咁不孝 再憎多樓主兩分

所以都係分手吧啦
樓主呢
我想知想報警個鬼佬係咩玩法
樓主已消失
以為拐子佬 扯佢上車/以為男人打女人
d鬼佬係好有正義感
好耐心地睇哂
痴撚線 辛苦你了
諗真啲, 如果你係同你男朋友結婚
好有可能呢個trip就係你呢世人同伯母相處最耐既時間

返到香港就算你地結埋婚生埋仔, 伯母都唔會日日走黎跟住你地啦
所以呢個trip都過左, 以後你都無咩好驚
佢老母擺明憎你啦 都出哂面啦
我啊麻佢當年又係唔鍾意我阿媽 獲獲針住佢 成日借d咦俾面色同鬧我阿媽 又係d親戚面前唱衰佢 (明明自己層樓俾大仔全家霸住 仲趕埋佢過黎住) 但係我阿媽已經就住就住 老豆又係盲孝 搞到佢有少少depression
我係你自己走埋自己去埋d想去既地方啦
利申一個人之前去英國 太爽了
自由行?多過一個人已經係麻煩事
我係你老豆老母真係好撚傷心
自己錫住養大個女去俾人駛到畜牲咁
尊重下自己啦 你都有老豆老母
咁就有個疑問喇
即係條仔扯佢上車個畫面d動作都幾撚大
條仔應該知發生咩事
但樓主完全skip曬佢條仔嗰part
樓主呢
你男朋友都無撚用 散鳩佐佢算啦
自己女人比人恰到上心口 都唔出句聲
話就話個兩個係佢老豆老母
但你男朋友粒聲唔出都係無撚用架啦
一個英國trip 睇穿佢一家人 抵啦
唔係嫁佐入去 你就仆街啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞