貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
如果你男友一句都冇幫你口,唔駛指意結婚之後會幫你口,簡單黎講,飛得
我ex老母都係咁,然後ex係唔會維護我,淨係笑笑口
手已分
斬纜啦仲諗 話唔埋條仔借老豆老母手飛你
樓上個小雨點屌你老母
覆你就覆啦quote 晒成篇野把撚呀
有排碌
我都諗唔明點解#1都要post
樓上個小雨點屌你老母
覆你就覆啦quote 晒成篇野把撚呀
有排碌
我都諗唔明點解#1都要quote
咁一齊去台灣果時有無發生呢D事
分手吧啦
當自己上一世欠左呢家人,呢個月做阿四還撚返哂俾佢地囉。

之後一定要斷絕所有關係,好好地重新做人啦
分手啦
日後婚姻生活都唔會好過
而且你已經有分手既念頭
其實都唔使再考慮

絲打你咁好 日後一定可以搵到個更好既

屌你老母
成撚日有班撚樣覆post quote #1
唔quote都知你覆緊呢個post㗎啦
quote到咁撚長做乜鳩呀
其實同屋企人去旅行同埋同另一半去旅行真喺要分開單獨去,就算平時相處ok都好,都唔好一齊去。

始終好多嘢人夾人,特別去旅行對足咁多個鐘!
依家拍拖都咁對妳 結婚後有排你受 走得快好世界呀絲打
成日都有啲撚樣係又quote唔係又quote
就咁留都知佢覆緊樓主㗎啦
慌死樓主收唔到notification咁
班弱智唔識用quote
係咪要人去站務台叫admin刪走#1個引用回覆
平時見吓面點nice乜都假
一齊生活旅行先見真章
呢種人唔識尊重人尊重自己
將來仲要一齊生活真係自求多福
樓豬有得走就好走
支持巴打保護好老婆 錯在你啊媽 無理由唔幫老婆
廢物男友,根本唔錫opq
記得分手之前去屌柒佢兩老先
樓主應該同佢地攤牌,之後自己各有各玩,唔洗再受氣!反正預左分手既話,都冇後果,洗乜怕佢地!記得要大大力鬧返佢地,咁先對得住自己
呢個男友咁垃圾根本無咩好傾,乜都出晒面咁都無動作食得屎啦
同父母/人地父母去旅行應該要跟團啦
男朋友唔維護自己,仲要令你貼錢買難受...咁將來結婚點算? 佢哋見你唔出聲結咗婚之後仲唔洗盡你!
企喺度比人鬧之前諗下
佢地憑乜野鬧人先 佢地係邊位先
先唔好理你男朋友有無出聲
你企喺度唔出聲比人鬧到喊都已經好有問題
有時唔好旨意男朋友會保護你 好多時佢地都係廢嘅
最緊要都係要自己保護自己 有咩唔對路就要出聲
你走左去 自己又開心 個臭西老母就要照顧埋對廢人父子
何樂而不為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞