貼錢買難受旅行之我幾希望我係又聾又啞

779 回覆
3204 Like 133 Dislike
管撚到咩 成班怨婦有仔有女無番工邊敢出聲⋯⋯
你男朋友咁都冇反應 佢廢㗎?
你飛佢定佢飛你
我男朋友個細佬成日趁無人就洽我
我同返男朋友講
男朋友就會同佢阿媽投訴
然後由佢阿媽親自鬧佢細佬
咁房嗰啲一早book定曬
反起面上黎一對三
隨時冇地方住 啲旅費血本無歸

樓主最on9係一日到黑喊喊喊
都咁大個人啦…醜唔醜
同埋佢話個準奶奶護短
個老公同仔做乜都有濾鏡
其實樓主自己都一鳩樣
明明條仔不作為都勁仆街
但樓主就一味啫住個準奶奶

如果佢仲有少少骨氣,就應該即刻分手
分手啦
佢問你理由
你連理由都唔需要比
係,戇鳩鳩咁
有中文字唔用
係都要jm 46 62 99咁
自己打出嚟都覺得好好笑
咦,我同你差不多,不過我係你男朋友的角色,老X套果個係我老母.... 老套既內容就你個故事誇張啲的。

不過我選擇幫我老婆,錫老婆無理由要她受委屈。所以呢,我都嬲9咗我老母.... 不過唔幫老母又好不孝
天呀⋯⋯好矛盾呀⋯⋯我應該點做....
唔洗諗,分手
男朋友好似無維護過你咁,個兩個廢老又咁難相處
去一個月就咁,你諗下點對一世
分手個陣話埋比你男朋友聽個原因

我係呢度祝兩老冚家富貴
求下你唔好分 唔好放佢地出黎害人
樓主男朋友喺旅程中消失咗咁
有冇聽過愚孝?
睇完興撚到辣雞

依次旅行睇清哂佢父母同佢 就當識錯人
妳仲後生仲可以搵到一個識喺適當時候保護妳錫妳愛妳嘅男仔!
仲有個jm係咪蝗語拼音
唔使理佢
你地有無同你老母一齊住?
無一齊住應該唔會有咩大問題姐 最多咪過年見面交下戲
你男朋友就真係又聾又啞,仲盲埋 咁樣落你面都唔同你講番幾句公道說話?都唔知係咪同個2條廢老夾埋迫走你
講咁耐分咗手未?
應該係
咁都唔分手既話 條路自己揀 仆街唔好喊
睇到好唔開心 勾番起曬我去加拿大的折磨回憶 尤其係要係張床唔可以喊出聲個吓
但係諗番係得佢媽痴線 其他男朋友嘅屋企人好錫我好正常 所以就冇分手了
但係男朋友都係唔知去撚咗邊
佢話廢事令到我同佢媽關係進一步惡化
我就完全冇所謂 起碼比佢媽知道佢自己係做錯曬
冇人幫嘅
再講就又要喊
去訓
好認真答你 希望你睇到
經歷左呢件事之後 你最好同呢個男朋友分手 如果結埋婚 到時佢升級做奶奶 玩都玩死你 末嫁入黎都咁對你 嫁左入去 你仲有得剩?後生細女仲有得揀 點解唔揀?點解要辛苦自己 唔好諗住拍拖個陣2個人一齊係2個人既事
你真係要諗清諗楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞