[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

其實 DS 係隻 game 最OP
用過載最好
過載 輸出先最大最好
不過無金幣就用住加攻先都無太大分別

隻抽隻應該魅魔好打啲

用魁魔成日都未整暈佢就比人打瓜
打親TIMELINE BATTLE次次出招都唔夠人地快係咪猶為COOL DOWN問題

Timeline AI 一開波免cd
帶T2蜂女就頂到
博士招定身都係機率性
魅惑係必中喎

係囉
次次一開波我都要等2秒, 對面就0秒出手我就比佢定左
6星DS對6星DS果陣我都係要挨過佢打我果段我就可以反擊打番嬴佢

用過載最好
過載 輸出先最大最好

隻抽隻應該魅魔好打啲

打親TIMELINE BATTLE次次出招都唔夠人地快係咪猶為COOL DOWN問題

冇錯
人地一黎奇異6技
加時間停止
一開波一係死一隻先
一係特裝5秒無敵救一救

慢慢等cd啦柒頭皮

cd其實有冇cap架
我家陣都盡砌到30幾%架啦

Timeline AI 一開波免cd
帶T2蜂女就頂到
博士招定身都係機率性
魅惑係必中喎

係囉
次次一開波我都要等2秒, 對面就0秒出手我就比佢定左
6星DS對6星DS果陣我都係要挨過佢打我果段我就可以反擊打番嬴佢

如果你手動玩既話
我二位用 T2小美
一開波就轉小美用1秒盾頂佢個定身
同埋應該夠CD出S3
基本上唔係神裝既DS都可以俾我反打死

然後.....我就換返隻DS出黎

用過載最好
過載 輸出先最大最好

隻抽隻應該魅魔好打啲

冇錯
人地一黎奇異6技
加時間停止
一開波一係死一隻先
一係特裝5秒無敵救一救

慢慢等cd啦柒頭皮

cd其實有冇cap架
我家陣都盡砌到30幾%架啦

CD上限 50%
聯盟封頂14% + 卡片刷到3x既話
角色裝唔刷CD都得,反正爆頂
玩佐咁耐仲未出過紅橙箱
玩佐咁耐仲未出過紅橙箱

X2, 紫色只中過4次
最高都係拎過一次橙箱
個shop d野好似加哂價
買唔買太陽神好?
定係換iron heart好
利申,已有血gg同魅惑
買唔買太陽神好?
利申,已有血gg同魅惑

好細力
其實timeline 到而家手控thanos 我先最穩 dr strange 同odin 都會比對面dr strange 好易反射死
買唔買太陽神好?
利申,已有血gg同魅惑

好細力

兩個都唔換?
個月卡已經課咗,但唔知簡邊個好
買唔買太陽神好?
利申,已有血gg同魅惑

好細力

兩個都唔換?

iron heart ?
Hyperion?
買唔買太陽神好?
利申,已有血gg同魅惑

Iron heart 好過太陽神少少
買唔買太陽神好?
利申,已有血gg同魅惑

好細力

兩個都唔換?

我兩隻都有,但因為之前換落
所以練左太陽神先
但T2完都只係用佢打第五層影域only

Iron Heart 定位雖然同其它Blast角有相撞
但佢打到手套薩,所以自己諗下想要邊隻
其實timeline 到而家手控thanos 我先最穩 dr strange 同odin 都會比對面dr strange 好易反射死

Odin做隊長 搭Dr 同Thanos 3隻都無敵特裝 一開波換Dr打 S5>S2>S2>S2... 好難輸
買唔買太陽神好?
利申,已有血gg同魅惑

好細力

兩個都唔換?

我兩隻都有,但因為之前換落
所以練左太陽神先
但T2完都只係用佢打第五層影域only

Iron Heart 定位雖然同其它Blast角有相撞
但佢打到手套薩,所以自己諗下想要邊隻

明白晒 THX
喂而家SL stage22...bullseye 勁左咁撚多...
血gg 都唔夠過...
喂而家SL stage22...bullseye 勁左咁撚多...
血gg 都唔夠過...

改勁左隻角色攪到AI都識出招S6
副作用
血gg 都唔夠過...

副作用

咁你地而家用咩過
試過好多次,唔掂

升左隻蜘蛛女
求連技教學
血gg 都唔夠過...

副作用

咁你地而家用咩過
試過好多次,唔掂

T2 血gg 都係輕鬆過
係咪冷卻唔夠?
6技無敵 3技 iframe
無理由過唔到

升左隻蜘蛛女
求連技教學

出咩都好 3技行先

副作用

咁你地而家用咩過
試過好多次,唔掂

T2 血gg 都係輕鬆過
係咪冷卻唔夠?
6技無敵 3技 iframe
無理由過唔到

我反而想問,係咪唔係隻隻角色都識Cancel技?

E.g. 白虎招免傷,人地話可以用其他技cancel個動畫,我點試都唔得

反而蛛絲個盾就好易cancel到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞