[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇人覺得今個禮拜SL 難打左

ai 不嬲有少少 random 架啦,有時自己手殘左,或者比 ai cancel 多兩次技咪 gg 囉

唔係 第二關絕對係大力左
之前可以滿血過關
但近排更新左直頭過唔到

過左既 可以自己要咩就打咩 有時打到15就唔想打

為左堆錢就會打埋落去

ai 不嬲有少少 random 架啦,有時自己手殘左,或者比 ai cancel 多兩次技咪 gg 囉

之前可以滿血過關
但近排更新左直頭過唔到

過左既 可以自己要咩就打咩 有時打到15就唔想打

為左堆錢就會打埋落去

今個禮拜去到雙妹就止步左
痴L線。。刷個黃衫裂縫用左二百萬
今晚Co-op白玩

裂縫都用200萬
我洗ISO都洗到窮...

洗200M係ISO 真係好過係RIFT
今晚Co-op白玩

裂縫都用200萬

我都試過俾叻媽玩殘, 刷次元洗左2.5M
不過而家一星期只開2-3次次元
今晚Co-op白玩

裂縫都用200萬

通常打3場搭船拎獎勵
請問仲有無聯盟收人
今晚Co-op白玩

裂縫都用200萬

通常打3場搭船拎獎勵

原來仲有人玩
清左friend list
求加好友: HUNG0218

之前可以滿血過關
但近排更新左直頭過唔到

會唔會誇張到咁, 成日話改難我又真係冇一次feel 到
wb 改易就好明顯
原來仲有人玩
清左friend list
求加好友: HUNG0218

Add左

咁撚正
一升就中定洗左好多次

咁撚正
一升就中定洗左好多次

佢送5星 再上6星就咁了
稍後會有 COOP gold buff upadte
希望有返2.5M 1日
希望有返2.5M 1日

剛剛更新左
現在打足COOP
最少有2.3M 一日
希望有返2.5M 1日

剛剛更新左
現在打足COOP
最少有2.3M 一日

我頂,尋日打哂啦
岩岩up左?
今晚Co-op白玩

點做到?
正常刷足 3 場, 燒 500 體都唔使用超過 100 萬...

如果要 bio, 唔好刷 #1 呀
今晚Co-op白玩

點做到?
正常刷足 3 場, 燒 500 體都唔使用超過 100 萬...

新手一問 要bio刷邊關好
希望有返2.5M 1日

剛剛更新左
現在打足COOP
最少有2.3M 一日

我頂,尋日打哂啦

一過11就打 sosad
希望有返2.5M 1日

剛剛更新左
現在打足COOP
最少有2.3M 一日

我頂,尋日打哂啦

官方真係好撚on9
統一 2300 更新咪得囉
成撚日都忽然掉d野出黎
攪撚到早玩既人中伏
今晚Co-op白玩

點做到?

要狂刷 bio, 最快係刷 #6
唔想咁盡, 想留 D 體刷其他關, 刷 #4
主要 tabris, card, 有無 bio 都無所謂, #2
chaos token and honor token 點用最好?
今晚Co-op白玩

點做到?

要狂刷 bio, 最快係刷 #6
唔想咁盡, 想留 D 體刷其他關, 刷 #4
主要 tabris, card, 有無 bio 都無所謂, #2

#4出卡性價比最好?
希望有返2.5M 1日

剛剛更新左
現在打足COOP
最少有2.3M 一日

我頂,尋日打哂啦

官方真係好撚on9
統一 2300 更新咪得囉
成撚日都忽然掉d野出黎
攪撚到早玩既人中伏

艾加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞