[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

應該練咩先?
想打到影域十五層
宜家成日打到12~13層only

有冇巴打有心得
應該練邊啲先好

點會推唔到...
就咁睇你t2 連堆勁英都穩陣上到20啦
hellstorm, 巫術, ironheart, ec, 古一, loki, yj , songbird 全部穩陣推到一層
打少d rumble, 玩多d relay 其實一定得

我覺得你上utube 睇下人地點combo 已經輕鬆上到去

睇完片都係唔明點解人地D英打極打唔死,
我個D就掂下就死,
HULKBUSTER 同 巫術 6星6紅19裝 想打一層RELAY 都係比人秒
ANTMAN 人地打唔死我, 但係我都係打到夠鐘打唔死人地

到底點解
點解Dr.S Solo唔到iThanos
打剩十幾萬血就夠鐘
有冇Dr.S嘅組隊推介

我反而想知你點解升到 drs... 資源全部課番黎?

我淨係買咗Gems月卡同Bios用卡
Bios解啲升階嘅任
Gems就等佢出世界頭目/限時商品
有啲就係打World Boss同送Bios拎嘅
點解Dr.S Solo唔到iThanos
打剩十幾萬血就夠鐘
有冇Dr.S嘅組隊推介

我反而想知你點解升到 drs... 資源全部課番黎?

我淨係買咗Gems月卡同Bios
Bios解啲升階嘅任
Gems就等佢出世界頭目/限時商品
買反物質
部份係打World Boss同送Bios拎嘅
買咗月卡了!! 問多一次 係咪用月卡全部揀晒carnage 用2600石嚟買卷升carnage6星
問埋其實用石喺邊買6星卷啊
問埋其實用石喺邊買6星卷啊

2600石果個活動好似係11:00就完左
等下次啦
買咗月卡了!! 問多一次 係咪用月卡全部揀晒carnage 用2600石嚟買卷升carnage6星

開左 carnage 1星之後
直接用高階6星卷上6星(慳左620粒 bio)
之後用 bio 升裝+20
有剩嘅自己用來開enchantress 同升裝

2600水晶就係團購
定期會有
儲夠晶先算

微課係要捱住先
有左T2 carnage 就唔洗驚AB SL 22關 同ithanos 會玩得順好多

2600水晶就係團購
定期會有
儲夠晶先算

微課係要捱住先
有左T2 carnage 就唔洗驚AB SL 22關 同ithanos 會玩得順好多

如果有Sharon Rogers T2 仲使唔使繼續買carnage?

2600水晶就係團購
定期會有
儲夠晶先算

微課係要捱住先

如果有Sharon Rogers T2 仲使唔使繼續買carnage?

有無課都要有T2 Sharon roger
有少少錢就點都要有T2 carnage

2600水晶就係團購
定期會有
儲夠晶先算

微課係要捱住先

其實sharon roger啲bio喺邊到攞啊

其實sharon roger啲bio喺邊到攞啊

7日登入獎勵有200bios
30日登入獎勵加埋有80bios
送埋t2卷
2017新年活動又有得買卷
呢個幾2個星期係咁升T1角色
SHADOWLAND由10層唔夠宜家打到差唔多20層
深深感受到個分別
呢個幾2個星期係咁升T1角色
SHADOWLAND由10層唔夠宜家打到差唔多20層
深深感受到個分別

終於過晒SL, 係緊緊好
發覺隊長好緊要
好多平時六黃星,都要變六紅幫拖
發覺隊長好緊要

有冇角色池參考下 卡23
發覺隊長好緊要

有冇角色池參考下 卡23

23 用Loki
24 用Sharon
25 用Carnage
發覺隊長好緊要

我都仲係18層止步

大家覺得黎緊t2邊隻好
Bw spider iron fist定其他
玩左三個月依家卡緊sl 19
Wb 33場
新手岩岩玩到第七日有隻6*送
爬左文見有巴打話拎a1
但又見蜘蛛女好多關都要用到
睇番a1有得打返黎但蜘蛛女無
咁係咪應該拎左蜘蛛女先
爬左文見有巴打話拎a1
咁係咪應該拎左蜘蛛女先

a1 重要性大過蜘蛛女
a1 可以打 AB SL WB 做 WB striker
重要幫手升 Dr strange(Dr strange 好重要)

蜘蛛女係唔錯
不過蜘蛛女做 WB striker會好廢又幫唔到升 Dr strange

兩者比較a1好啲

大家覺得黎緊t2邊隻好
Wb 33場

理論上你過到WB35場
星期一至六都應該輕松過
星期日
1.enchantress
2.Sharon roger
3.carnage
4. dr strange
5.Antman

大部分卡SL20 應該都係少 villian
升多幾隻 WB 先係治本

T2 就見你無 universal
升多幾隻universal 有助打SL
建議升 blackbolt T2
SL好多場合都無得輸

大家覺得黎緊t2邊隻好
Wb 33場

理論上你過到WB35場
星期一至六都應該輕松過
星期日
1.enchantress
2.Sharon roger
3.carnage
4. dr strange
5.Antman

大部分卡SL20 應該都係少 villian
升多幾隻 WB 先係治本

T2 就見你無 universal
升多幾隻universal 有助打SL
建議升 blackbolt T2
SL好多場合都無得輸

其實我都未過到哂星期日
爬左文見有巴打話拎a1
咁係咪應該拎左蜘蛛女先

a1 重要性大過蜘蛛女
重要幫手升 Dr strange(Dr strange 好重要)

蜘蛛女係唔錯
不過蜘蛛女做 WB striker會好廢又幫唔到升 Dr strange

兩者比較a1好啲

thanks bro
我拎左a1但好似打人唔痛咁
爬左文見有巴打話拎a1
咁係咪應該拎左蜘蛛女先

a1 重要性大過蜘蛛女

蜘蛛女係唔錯

兩者比較a1好啲

thanks bro
我拎左a1但好似打人唔痛咁

好睇卡 Iso攻set
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞