[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
又係問卡片la 哈哈。

其實卡片個tire 右下角數字 1-6 分別有咩用 喺揾ching 條link講嘅係英文但translate 番完全九唔搭八
依個係我嘅卡倉:

依個係我用緊嘅

問各位大哥 小弟應該點做
又係問卡片la 哈哈。

其實卡片個tire 右下角數字 1-6 分別有咩用 喺揾ching 條link講嘅係英文但translate 番完全九唔搭八
依個係我嘅卡倉:

依個係我用緊嘅

應該要點整啲卡同裝啲卡
又係問卡片la 哈哈。

依個係我嘅卡倉:

依個係我用緊嘅

應該要點整啲卡同裝啲卡

前期有cooldown 就用有既卡先

點搞
又係問卡片la 哈哈。

依個係我嘅卡倉:

依個係我用緊嘅

情問各位大哥 小弟應該點做

睇唔明英文就上巴哈睇精華

1~6代表張卡 頭兩項屬性數值
每多1就多0.5%

6星卡 有6 即係頭兩項都有10%
3星卡 有6 即係頭兩項都有8.5%
1星卡 有1即係頭兩項都有7.5%

裝夠5張廢卡夠 Cooldown 30%先算
loki 卡最好
又係問卡片la 哈哈。

依個係我嘅卡倉:

依個係我用緊嘅

每多1就多0.5%

6星卡 有3 即係頭兩項都有8.5%
6星卡 有1即係頭兩項都有7.5%

loki 卡最好

改返
平民卡洗:
1)洛基。1屬所攻2屬冷卻3屬忽防4屬攻速
2)制裁者。1屬忽防2屬攻速4屬冷卻6屬所攻
3)蜘蛛人(civil war) 1屬攻速2屬迴避3屬忽防4屬冷卻6屬所攻
4)星際異攻隊。1屬攻速2屬毒抵4屬冷卻5屬忽防6屬所攻
又係問卡片la 哈哈。

依個係我嘅卡倉:

依個係我用緊嘅

每多1就多0.5%

6星卡 有3 即係頭兩項都有8.5%
6星卡 有1即係頭兩項都有7.5%

loki 卡最好

改返

感謝揾ching
咁小弟問完卡片就問特殊裝備la

1. 點解啲高塔唔同色嘅?係咪唔同色有唔同功能?

2係咪最係練到6星先再裝?

3.咩功能係最有用?

不是夢

啲token 係咪有用?

啲token 係咪有用?

好想賣

3.咩功能係最有用?

不是夢

我想問下有冇高vip嘅巴打可以加下
好想打高d嘅dimension rift

3.咩功能係最有用?

2.唔一定(例如洗到突破防禦+忽防+增傷/無敵),不過六星數值上限會高過低星
3.突破防禦,忽防,增傷140以上,無敵3秒以上,回血16%以上
另外陷阱防禦for力量英雄極限日

不是夢

留名睇全部次元碎片 精通石
bro們有興趣可入我個盟,冇咩要求既

申請左 名叫LaiMic 巴打check一check
bro們有興趣可入我個盟,冇咩要求既

申請左 名叫LaiMichael 巴打check一check
屌,永遠唔夠錢用
大家用咩方法搵錢
屌,永遠唔夠錢用
大家用咩方法搵錢

co op 先係隻 game 最大金幣收入來源
1日大約2M
ABX 一定要破5萬
iso 同 卡 升少啲
利申:升完odin thanos DS都長期有30M
https://youtu.be/11kn29GoDgA

無諗過泡菜hulk都可以咁勁

有dodge 又有reduce damge 又坦

不過都係重課先咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞