[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
出左 patch note 2.9

T2 miss marvel 真係變女 Moon Knight

7秒回30%血

好彩一早+20左 miss marvel

仲有今次 maintaince 送6星卷

屌完全未升呢隻

唔洗急,就算T2都唔算大用途

如果未有月光就另計

佢仲要月卡角
今次改版都改幾多野下
期待D新角色

Miss Marvel點會係月卡角

你影域三個禮拜生體俾哂佢都夠6星+17裝

其實都唔係好勁姐

多左T2都真係唔勁
反而新出個d,個個都起碼一招cc咁濟

SOR 以為佢係月卡角
要留番影域D生體升裝上T2

咁你不如升其它仲用

你個角色池搞成點?

咁既樣~60LV果D好多裝未升哂, 都係上到17左右

T2 miss marvel 真係變女 Moon Knight

7秒回30%血

屌完全未升呢隻

如果未有月光就另計

佢仲要月卡角
今次改版都改幾多野下
期待D新角色

其實都唔係好勁姐

多左T2都真係唔勁

SOR 以為佢係月卡角

咁你不如升其它仲用

你個角色池搞成點?

都好多6紅喎,多過我

7秒回30%血

屌完全未升呢隻

如果未有月光就另計

佢仲要月卡角
今次改版都改幾多野下
期待D新角色

其實都唔係好勁姐

多左T2都真係唔勁

SOR 以為佢係月卡角

咁你不如升其它仲用

你個角色池搞成點?

都好多6紅喎,多過我

我開GAME玩到宜家架啦 中途停左幾個月冇玩

7秒回30%血

屌完全未升呢隻

如果未有月光就另計

佢仲要月卡角
今次改版都改幾多野下
期待D新角色

其實都唔係好勁姐

多左T2都真係唔勁

SOR 以為佢係月卡角

咁你不如升其它仲用

你個角色池搞成點?

都好多6紅喎,多過我

原來你先係老屎忽

多左T2都真係唔勁

SOR 以為佢係月卡角

咁你不如升其它仲用

你個角色池搞成點?

都好多6紅喎,多過我

原來你先係老屎忽

我就係內戰個期開game hea玩

到奇異先認真玩

多左T2都真係唔勁

SOR 以為佢係月卡角

咁你不如升其它仲用

你個角色池搞成點?

都好多6紅喎,多過我

原來你先係老屎忽

到奇異先認真玩

開GAME果排NETMARBLE UPDATE得好慢所以玩玩下好悶
冇玩果陣都冇DEL GAME KEEP住都得閒開黎睇下
我都係好似出奇異果排睇完套戲先開始再認真玩番 唔係套戲應該都唔會點玩 重玩果陣最勁都係記者隊

咁你不如升其它仲用

你個角色池搞成點?

都好多6紅喎,多過我

原來你先係老屎忽

到奇異先認真玩

開GAME果排NETMARBLE UPDATE得好慢所以玩玩下好悶
冇玩果陣都冇DEL GAME KEEP住都得閒開黎睇下
我都係好似出奇異果排睇完套戲先開始再認真玩番 唔係套戲應該都唔會點玩 重玩果陣最勁都係記者隊

我認真玩得6紅洛基同金霸
今晚有咩係要打左先?
今晚有咩係要打左先?

很難講, 但我會打7次回想, 同黑暗次元, 組隊用T1盡打
今晚有咩係要打左先?

剩返個3次係通用咩?
今晚有咩係要打左先?

剩返個3次係通用咩?

唔知, 只能一博
竟然出左1000晶2張6星卡 pack
Moon girl 隻恐龍

隻暴龍自己行

隻暴龍自己行

3s cd 但長註見到?
組隊4次都唔岀三星iso
組隊4次都唔岀三星iso

打錢就算 其他算啦
等左咁耐終於出inhuman royal family
可惜今次又無新mode
練啲新英都唔知有乜用
制服得血石必買 Ms marvel同Black bolt 都好似麻麻
制服得血石必買 Ms marvel同Black bolt 都好似麻麻

買左之前既可以唔洗既(好似係)
仲有dormammu 要特殊關發現200場隱藏路線先開到

買左之前既可以唔洗既(好似係)

新衫五招技都有改
無課新手強烈建議留返 Shadowland啲 first win reward 4星同5星卷
要用用落 Clea到
因為現在Clea 得返3粒一日
堆新角邊隻値得練
堆新角邊隻値得練

Crystal, 因為靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞