[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
下隻T2紅屬升Volstagg定李小龍好?(已有紅屬T2:月光, 血gg, 鐵拳)

諗住升黎打影域

不如你cap圖嚟睇睇有咩combat未升好

打 SL 唔係靠T2
靠係多 T1
紅屬好多組合都好好用
jessicajone 同 luke cage 係必練
兩隻打各打一層 combat relay/rumble
mis marvel 單食第一關
black panther都可單打relay
red hulk 打 rumble 一流

不如你cap圖嚟睇睇有咩combat未升好

打 SL 唔係靠T2
靠係多 T1
紅屬好多組合都好好用
jessicajone 同 luke cage 係必練
兩隻打各打一層 combat relay/rumble
mis marvel 單食第一關
black panther都可單打relay
red hulk 打 rumble 一流

Kingpin
我想問下蜘蛛俠買邊套制服會最好?
我想問下蜘蛛俠買邊套制服會最好?

Civil war
每日提示

提提大家記得打event

打少日都無T2卷卷!
12-7. 12-8
仲卡緊
求提示
12-7. 12-8
仲卡緊
求提示

same here
DS+SR+Enchantress/Carnage都屌唔掂
12-7. 12-8
仲卡緊
求提示

same here

想打三星定咩?

利申:一星過左就算
12-7. 12-8
仲卡緊
求提示

same here

我用DS+SR+Wasp
DS開完S5就狂用S3+S2,S5個盾就完果陣就用S4招 iframe技,重復
12-7. 12-8
仲卡緊
求提示

same here

我用DS+SR+Wasp
DS開完S5就狂用S3+S2,S5個盾就完果陣就用S4招 iframe技,重復

你隻DS裝備個人技幾多lv?
想升DS個人技到lv4但好貴
每日提示

提提大家記得打event

打少日都無T2卷卷!

推,屌上個活動最後一日打完唔記得換,自己都覺得柒
就嚟夠750石 買咩衫衫好
有冇人知大陸玩唔玩到
終於都爆撚左shadowland
終於都爆撚左shadowland

我打到19咋

你有乜先

你有乜先

有冇人知大陸玩唔玩到

大陸要VPN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞