[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
嚟緊150bios 咩最抵屌

諗住俾Red Hulk

諗住俾Red Hulk

我隻RED hulk拎埋影域90粒BIOS 就可以T2
點解我打一鋪co-op都係得30萬
我見網上D人CAP圖好似都有成40幾萬

已知點解

人物池問題

7千萬

已經棄棄地驚
一日未必掂到一次

一次都未試過爆擊

諗住俾Red Hulk

我隻RED hulk拎埋影域90粒BIOS 就可以T2

升黎打低層速接 不知幾爽
冇玩一排 早兩三個禮拜玩返 想請教下宜家有邊隻係必練
主要想過world boss同shadowland

dt.strange 必升
你宜家可以5kill world boss (SR,sister grimm,loki,carnage,gc女)
每隻60lv都可以過shadowland
頭幾關用力量多,black panther,HB,巨人 moonknight T2 回血勁
主要都係儲bios,錢,反物質升black order / odin / thanos
Inhuman 升邊個好?

好似得inferno 同crystal 有睇頭
留定資源等下次update / 2週年 好過

你宜家可以5kill world boss (SR,sister grimm,loki,carnage,gc女)
頭幾關用力量多,black panther,HB,巨人 moonknight T2 回血勁
主要都係儲bios,錢,反物質升black order / odin / thanos

black panther 都唔知有咩好
白虎明明好用好多, 又易刷 D, 又唔使制服

Thanks
想問埋odin係咪活動先有得拎? 同埋反物質係咪得wb先有得刷?

Thanks
想問埋odin係咪活動先有得拎? 同埋反物質係咪得wb先有得刷?

odin係要打贏故事模式ch12-8第一次 即係最後一關先有
至於要rank up同mastery就同升black order一樣 要靠打wb刷bams果啲先得
反物質係要打wb先有得刷 或者課金

想打shadowland 買咩uniform好

血石 (新制服)
蛛絲
羅南
鐵拳

呢幾件優先d

血石 (新制服)
蛛絲
羅南
鐵拳

呢幾件優先d

鐵拳邊件好? 係咪一樣?

血石 (新制服)
蛛絲
羅南
鐵拳

呢幾件優先d

黑 減防 白挑釁

血石 (新制服)
蛛絲
羅南
鐵拳

呢幾件優先d

黑 減防 白挑釁

挑釁係咩?

好感動啊!!!終於爆到影域!!

Btw Ching點一次過Cap哂啲角色?
廢手一問,其實Carnage, iron fist同moon knight 係點用?點出招?

唔識出招用唔到嚟打野

改圖吧

Cap完Screen用PS key埋
一次過睇哂方便啲
仲未過到12-7, 12-8
用Dr Strange 都過唔到
Enchantress 試過唔得
應該係我手殘...
仲未過到12-7, 12-8
用Dr Strange 都過唔到
Enchantress 試過唔得
應該係我手殘...

Dr strange無限無敵wo
你s5就完即刻接s4
廢手一問,其實Carnage, iron fist同moon knight 係點用?點出招?

唔識出招用唔到嚟打野

Carnage t2 6技無敵 >5>3 基本上不死
未t2就善用3技屙出黎啲屎補血

Iron fist要買衫 是旦一套 再推高迴避率 5技要貼實人打

Moon knight又係升左t2後 變不死小強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞