[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
用左9個金幤

搞咩咁唔小心?

慳左6750晶

啊屌
我誤會左用左9個活動幣....

我都用左9個金幤:~

用係邊

買制服
一蚊一件啊
用左9個金幤

搞咩咁唔小心?

慳左6750晶

啊屌

用係邊

買制服
一蚊一件啊

果9件平時真係狗都唔屌

依家買左都無著到

除左奧創、幻視、鷹眼呢三隻
用左9個金幤

搞咩咁唔小心?

慳左6750晶

啊屌

用係邊

買制服
一蚊一件啊

果9件平時真係狗都唔屌

依家買左都無著到

Age of Ultron真係賤過地底泥
用左9個金幤

搞咩咁唔小心?

慳左6750晶

啊屌

用係邊

買制服
一蚊一件啊

果9件平時真係狗都唔屌

依家買左都無著到

應該問叻媽點解要出得咁賤自己打自己

你睇下美隊 同 黑寡婦 d制服就知

d效果係一件一件咁疊上去,即係買最新個堆,差唔多有哂舊個d既功能

依家買左都無著到

應該問叻媽點解要出得咁賤自己打自己

你睇下美隊 同 黑寡婦 d制服就知

d效果係一件一件咁疊上去,即係買最新個堆,差唔多有哂舊個d既功能

Ultron嗰三件咪有啲特別 ,可惜個角色係廢
新手岩岩入坑
想小課係咪課每日bio個隻最好

新手同時課左水晶包同生體月包先
生體月包記住優先升 carnage 去 T2先

開左 carnage 1星唔好升住
建議等下有團購用2600水晶買6星高階卷升carnage 上6星
之後再用每日攞到嘅 bio 升 carnage 嘅裝上20
之後就用 T2 卷上 T2

有左T2 carnage 會易玩好多

新手上可以上巴哈精華睇左先
有咩唔明再係到問

仲有無咩制服值得買?
感覺得黑霹雷 同 驚奇隊長係有啲用
如果無我就留黎買混沌石個包算

希芺

我儲左3000幾水晶今日買Q哂D制服
買左RONAN BLACKBOLT GHOST RIDER BULLSEYE

仲有無咩制服值得買?

希芺

買左RONAN BLACKBOLT GHOST RIDER BULLSEYE

bull eye 都買

我諗諗下留黎買混沌石升多一兩隻T2好似抵d

仲有無咩制服值得買?

希芺

bull eye 都買

我諗諗下留黎買混沌石升多一兩隻T2好似抵d

Bullseye有愛
其實玩呢隻game我前前後後課左七舊幾啦已經

明明之前玩game係完全唔會課金
用左9個金幤

搞咩咁唔小心?

慳左6750晶

啊屌

用係邊

買制服
一蚊一件啊

巴打點樣用咗個九個活動幣?
用左9個金幤

搞咩咁唔小心?

慳左6750晶

啊屌

用係邊

買制服
一蚊一件啊

唔係活動幣,係金幣
用左9個金幤

搞咩咁唔小心?

慳左6750晶

啊屌

用係邊

買制服
一蚊一件啊

賣左d活動幣,換成金幣再換制服

買制服
一蚊一件啊

賣左d活動幣,換成金幣再換制服

睇錯
提提大家記得打event

打少日都無T2卷卷

仲有記得買9件age of ultron uniform
提提大家記得打event

打少日都無T2卷卷

仲有記得買9件age of ultron uniform

要打定個template 每晚11點 post 一次
新年禮包好削呀 想課金都冇藉口
下隻T2紅屬升Volstagg定李小龍好?(已有紅屬T2:月光, 血gg, 鐵拳)
下隻T2紅屬升Volstagg定李小龍好?(已有紅屬T2:月光, 血gg, 鐵拳)

樹人

諗住升黎打影域

諗住升黎打影域

不如你cap圖嚟睇睇有咩combat未升好

諗住升黎打影域

諗住升黎打影域

近戰真係好少好野打sl 血gg 月光 白虎 黑豹

諗住升黎打影域

近戰真係好少好野打sl 血gg 月光 白虎 黑豹

hulk ,red hulk, 趙上次改版之後都勁佐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞