[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
請問而家血蜘蛛啱啱T2, 仲有幾日月卡,應該揀邊隻好?

其他月卡角未拎就點都拎左先

之後可以重點培養魅惑魔女
想問下,新出inhuman 系統隻近戰同速度角好勁?唔係好識,但係見好多人用生體換,求教
Sharon roger要所有攻擊力定能量攻擊力?
想問下,新出inhuman 系統隻近戰同速度角好勁?唔係好識,但係見好多人用生體換,求教

得閒先會升下,暫時儲緊水晶
就咁睇紅屬果隻隊長技 phy dmg 45%
速度果隻唔知有咩好
我都想知
Sharon roger要所有攻擊力定能量攻擊力?

energy is ok
佢d 物傷係用能攻加成,好似係,請更正
想問下今日頭目入侵個個暮光之時個7個獎勵係邊度攞?
組隊5次100%達成獎勵都拎左
係係個幾格vip獎到拎埋?
今日星駭一下打萬幾傷
我都奇怪點解肥薩入場即刻殘血
去巴哈人討論睇似係有bug

個個星期都有人話 wb 難打左

不過今次似係堅, t2 隊長入場幾乎被秒

琴日扲星骸做隊長打佢 掠鴉同血石諗住食花生 打勁耐都無扣過血 心諗做乜9 平時都唔係咁

頭目侵略要聽朝renew就會派發

頭目侵略要聽朝renew就會派發

Thx
點解買咗六星卷之後 明明寫住有六紅卷 點解之後又冇比嘅?

團購結束先會比

團購結束先會比

哦~ thx for your help
有冇人覺得今個禮拜SL 難打左

我覺得,之前一直打開嘅組合都難左過關

都應該係
更新優化角色,應該都會套用落SL角色

都應該係

我宜家開始都求撚其咁打
冇乜心機同一關試好多次

都應該係

我宜家開始都求撚其咁打
冇乜心機同一關試好多次

最緊要打到上去je

都應該係

我宜家開始都求撚其咁打
冇乜心機同一關試好多次

最緊要打到上去je

同一批人差少少果D我都懶得試多次...換個穩過既人打算
好哂時間

ai 不嬲有少少 random 架啦,有時自己手殘左,或者比 ai cancel 多兩次技咪 gg 囉
屌,co-play 連唔到線
仲有一個鐘
比番1.5m我呀
痴L線。。刷個黃衫裂縫用左二百萬
今晚Co-op白玩

ai 不嬲有少少 random 架啦,有時自己手殘左,或者比 ai cancel 多兩次技咪 gg 囉

唔係 第二關絕對係大力左
之前可以滿血過關
但近排更新左直頭過唔到

之前可以滿血過關
但近排更新左直頭過唔到

過左既 可以自己要咩就打咩 有時打到15就唔想打

之前可以滿血過關
但近排更新左直頭過唔到

滿血過即係你成功全程屈到, 跟本無中過.
大力左細力左點會有關係?
痴L線。。刷個黃衫裂縫用左二百萬
今晚Co-op白玩

裂縫都用200萬
我洗ISO都洗到窮...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞