[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

韓卡究竟有咩門路可以買到

Fb 代購 入數 到貨比code你

師兄有冇LINK/ 間代購個名?

你GOOGLE SEARCH marvel future fight 韓國卡片 就見到有個FB團購
另外想問買個CODE係換卡片,係咪姐係300蚊=1張卡片

係架成三舊一張 卡片夠用咪算

三舊一張
課哂5張要1500

真係課唔落手

仲要有機會重覆抽到同一張WOR

275左右 抽一次
今次8200 好抵屌 仲有8個白金盒

白金盒唔係得5個咩?

其實佢出得呢d pack咁密,根本就預你要課
除非個個禮拜都Time line 第一啦

但我同自己講唔再重課,最多買水晶月卡

仆佢個街,買左個六星水晶卡包....

第二張就中左我最想要嘅 內戰雷神卡

好撚興奮呀

恭喜哂

高處未算高

你錯重點啦
我唔係要show呢張卡有幾勁

而係我一直都抽唔返呢張卡搞到個卡片組好垃圾
依家可以好返d,真係開心到唔知點形容

課卡梗係課韓卡, card pack 值搏率真心太低
雖然你搏到

韓卡要搵人買
何況1000晶 兩張 6星卡,我覺得都ok抵既

相比以前係已經抵左, 但其實仍然係好貴

你試下求其計下, 普通一張卡, 你要洗到無廢屬既機率係幾多?
照呢個機率, 你要用幾多晶先洗到一張卡?

白金盒唔係得5個咩?

好撚興奮呀

恭喜哂

高處未算高

你錯重點啦

雖然你搏到

韓卡要搵人買

你試下求其計下, 普通一張卡, 你要洗到無廢屬既機率係幾多?

所以呢隻GAME真係好識昆人落火坑

白金盒唔係得5個咩?

好撚興奮呀

恭喜哂

高處未算高

你錯重點啦

雖然你搏到

韓卡要搵人買

唔記得講埋, 如果連張底都未有.
1000 晶兩張卡, 你中要需要果張, 有無諗過機率係幾多?
有冇一張卡片就咁睇cover係要必留?

你依家個卡片組係點先?

就咁睇一定係 洛基、內戰雷神 同 Groot

groot係邊張 雷神groot 定 mini groot

左至右
2, 4, 7
其他無需要

白金盒唔係得5個咩?

好撚興奮呀

恭喜哂

高處未算高

你錯重點啦

雖然你搏到

韓卡要搵人買

唔記得講埋, 如果連張底都未有.
1000 晶兩張卡, 你中要需要果張, 有無諗過機率係幾多?

佢今次多左兩個白金盒,叫做玩下抽獎仔囉

巴哈有人抽到T2券,叫做抵返哂,我就中左幾個混沌石,算係咁啦

btw, 仲有兩個卡片箱未開, 諗住遲下先開
有無聯盟收人 一星期180-200萬分左右
係韓國forum 見到

http://wap.youshixiu.com/video/play/1d9740c04a8a8560d57e2587166ce4cb?plg_nld=1&plg_uin=1&plg_auth=1&plg_nld=1&plg_usr=1&plg_vkey=1&plg_dev=1

中國課長

好誇張,咁快課好

其實都只係5千晶有找
好多中課都比得起
不過都無新 game mode
其實無需要咁要 dormammu
係韓國forum 見到

http://wap.youshixiu.com/video/play/1d9740c04a8a8560d57e2587166ce4cb?plg_nld=1&plg_uin=1&plg_auth=1&plg_nld=1&plg_usr=1&plg_vkey=1&plg_dev=1

中國課長

好誇張,咁快課好

其實都只係5千晶有找
好多中課都比得起

4圍高到呢

只係+17 仲未上烏魯
係韓國forum 見到

中國課長

好誇張,咁快課好

其實都只係5千晶有找
好多中課都比得起

4圍高到呢

會唔會係佢本身卡片勁?
有無聯盟收人 一星期180-200萬分左右

30Lv 台灣輕鬆盟招人,keep住玩就唔會踢
盟內有LINE group 吹水

有興趣留LINE/Telegram ID
係韓國forum 見到

中國課長

好誇張,咁快課好

其實都只係5千晶有找
好多中課都比得起

4圍高到呢

會唔會係佢本身卡片勁?

5000咁平??
咁應該周街都係喎
係韓國forum 見到

中國課長

好誇張,咁快課好

其實都只係5千晶有找
好多中課都比得起

4圍高到呢

會唔會係佢本身卡片勁?

5000咁平??
咁應該周街都係喎

買 15張hidden ticket 12次 共1800晶
2日 refill 5 次共2000晶
即係3800晶就開到

大部分人應該都會買1800晶打2星期開角
估計2星期就成街 Dormammu

課長都係比多2000晶快2個星期有
更新左之後需要既時間少左,真係好正
係韓國forum 見到

中國課長

好誇張,咁快課好

其實都只係5千晶有找
好多中課都比得起

4圍高到呢

會唔會係佢本身卡片勁?

5000咁平??
咁應該周街都係喎

買 15張hidden ticket 12次 共1800晶
2日 refill 5 次共2000晶
即係3800晶就開到

大部分人應該都會買1800晶打2星期開角
估計2星期就成街 Dormammu

課長都係比多2000晶快2個星期有

Dormammu 本身係咪體質咁勁先?
定係課長全部韓卡,卡片加攻可能去到50%?

資源又少左呢....

我隻克莉卡緊最後一件19裝
忽視防禦係咪好嘢? 卡片

資源又少左呢....

宜家一晚慳番最少一粒鐘

資源又少左呢....

宜家一晚慳番最少一粒鐘

我都係掛機je,無話慳得幾多

暗黑cut做三場,但亂入都變到得三個就慘囉
以前十場都有五、六粒bio
忽視防禦係咪好嘢? 卡片

係 你當忽防1%等於攻擊力加1%
不過卡片一定要冷卻夠
唔夠冷卻
忽防同所攻有幾多都無用

資源又少左呢....

宜家一晚慳番最少一粒鐘

我都係掛機je,無話慳得幾多

暗黑cut做三場,但亂入都變到得三個就慘囉
以前十場都有五、六粒bio

我懶到直接用月卡拎Clea 生體
今次更新完起碼chur少D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞