[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
無課新手強烈建議留返 Shadowland啲 first win reward 4星同5星卷
要用用落 Clea到
因為現在Clea 得返3粒一日

下, 無課都要比高 6 佢啦
無課新手強烈建議留返 Shadowland啲 first win reward 4星同5星卷
要用用落 Clea到
因為現在Clea 得返3粒一日

下, 無課都要比高 6 佢啦

其實之前都係3-5粒一日
我冇專登刷
堆新角邊隻値得練

Crystal, 因為靚女

好似得隻karnak同inferno睇落勁少少
堆新角邊隻値得練

除左地獄火之外 真係冇乜特別
升 月女 定 水晶先好呢

p.s. 已經升左 地獄火
竟然出左1000晶2張6星卡 pack

個包好似幾抵買,仲有兩個箱可以抽野

抽中6星券都回本啦
堆新角邊隻値得練

除左地獄火之外 真係冇乜特別

Inferno同hellstorm太似

Crystal
有冇人過到30秒special?
竟然出左1000晶2張6星卡 pack

個包好似幾抵買,仲有兩個箱可以抽野

抽中6星券都回本啦

好撚扺
但我刷完重撚廢左

無左5% 全攻 多左7%忽防 少左廢屬
有冇人過到30秒special?

打水晶果個
有無新制服係必買?
有無新制服係必買?

如果有舊elsa uniform

咁今次其實真係無咩係必買 新elsa都係多少少攻擊範圍

不過成條腰露哂出黎 點都係必買
有無新制服係必買?

為左條腰 買喇
有無新制服係必買?

舊制服係要佢個大技有免傷

新制服滯空長左,可以無縫免傷,而且技又加大範圍
仲係好值得買多件既

我都會買,但係諗緊係依家買定遲下買
因為依家有好多其它pack 賣
制服就大時大節都會全部減價,唔洗急既
新角有邊個好練
有無新制服係必買?

為左條腰 買喇

買左j緊
新角有邊個好練

攻擊力睇落就應該係地獄火
今次8200 好抵屌 仲有8個白金盒

下下都8200點夠石買

白金盒唔係得5個咩?

其實佢出得呢d pack咁密,根本就預你要課
除非個個禮拜都Time line 第一啦

但我同自己講唔再重課,最多買水晶月卡
有無新制服係必買?

為左條腰 買喇

Ms Marvel 露左成隻腳岀黎
有無新制服係必買?

為左條腰 買喇

Ms Marvel 露左成隻腳岀黎

另外嗰兩套買唔落手 買餸阿嬸同酒樓部長

白金盒唔係得5個咩?

其實佢出得呢d pack咁密,根本就預你要課
除非個個禮拜都Time line 第一啦

但我同自己講唔再重課,最多買水晶月卡

仆佢個街,買左個六星水晶卡包....

第二張就中左我最想要嘅 內戰雷神卡

好撚興奮呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞