[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
無聊數下95個skin買左68個 差唔多用左5萬晶

油王

油王

油王

63個

63個

美隊 Ultron GG IM 每人都3件 但偏偏4個都係2線尾

63個

美隊 Ultron GG IM 每人都3件 但偏偏4個都係2線尾

係你令到大家有遊戲玩

63個

我得33件

63個

係你令到大家有遊戲玩

我vip10姐 大把人課多過我

開心曬命下
今日終於升完dr.s
送左個傳說卡片箱
仲要係我無既內戰4

和位大大覺得應唔應該換

依家卡片就cd 29.9
所攻得13.9

開心曬命下
今日終於升完dr.s
送左個傳說卡片箱
仲要係我無既內戰4

位大大覺得應唔應該換

所攻得13.9

自膠

開心曬命下
今日終於升完dr.s
送左個傳說卡片箱
仲要係我無既內戰4

各位大大覺得應唔應該換

所攻得13.9

内戰4卡上6星洗靚去先用

珍貴卡片唔係6星 唔係靚屬都唔裝

反正都夠接近30cd 唔換好過

開心曬命下
今日終於升完dr.s
送左個傳說卡片箱
仲要係我無既內戰4

各位大大覺得應唔應該換

所攻得13.9

先好哂先換都未遲

屌啦星,我都想要呢張

開心曬命下
今日終於升完dr.s
送左個傳說卡片箱
仲要係我無既內戰4

各位大大覺得應唔應該換

所攻得13.9

好哂先換都未遲

屌啦星,我都想要呢張
有冇人有卡片懶人包 請各位大人指點迷津

63個

我得33件

冇課買左33件
如果想靚卡片是咪要抽?

63個

我得33件

冇課買左33件

我齋課月卡都有59件 (呢幾個月零課)
慢慢玩
平時好少 add啲泡菜仔

不過最近清左啲人 就confirm左個泡菜仔

點知頭先個泡菜開左個 legendary 嘅 Dimenaion Rift

估唔到咁高 VIP 嘅人都會亂 add 人
平時好少 add啲泡菜仔

不過最近清左啲人 就confirm左個泡菜仔

點知頭先個泡菜開左個 legendary 嘅 Dimenaion Rift

估唔到咁高 VIP 嘅人都會亂 add 人

我之前清左fd list, 然後係recommend 嗰到揾啲高lv 既 見佢有齊課金角就add 而家都勁多heroic rift
有冇巴打升完果3隻新角色有評論
卡片tire 係咪越高越好? 卡片係咪同英雄有關? 好似洛基係咪最好升洛基卡?
有冇巴打升完果3隻新角色有評論

Same here想聽下ironheart評價
卡片tire 係咪越高越好? 卡片係咪同英雄有關? 好似洛基係咪最好升洛基卡?

1.卡片當然6星最好 1星最差
不過新手用住4星卡都夠

2卡片同角色無咩關係
部分卡片角色同相關Dimenaion rift產出

3卡片共用 所有角色都受惠
升邊隻同卡片完全無關

上面已經比左link
懶人包點砌新手卡同老手卡
自己睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞