[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
係韓國forum 見到

http://wap.youshixiu.com/video/play/1d9740c04a8a8560d57e2587166ce4cb?plg_nld=1&plg_uin=1&plg_auth=1&plg_nld=1&plg_usr=1&plg_vkey=1&plg_dev=1

中國課長

好誇張,咁快課好

其實都只係5千晶有找
好多中課都比得起
不過都無新 game mode
其實無需要咁要 dormammu

4圍高到呢

會唔會係佢本身卡片勁?

5000咁平??
咁應該周街都係喎

買 15張hidden ticket 12次 共1800晶
2日 refill 5 次共2000晶
即係3800晶就開到

大部分人應該都會買1800晶打2星期開角
估計2星期就成街 Dormammu

課長都係比多2000晶快2個星期有

Dormammu 本身係咪體質咁勁先?
定係課長全部韓卡,卡片加攻可能去到50%?

其實native T2本身4圍就好勁
見過有人隻 DS好似有 28000攻擊
咁 Dormammu無 uniform
體質就無 Dr strange咁勁
更新左之後需要既時間少左,真係好正

資源又少左呢....

我隻克莉卡緊最後一件19裝

宜家一晚慳番最少一粒鐘

我都係掛機je,無話慳得幾多

暗黑cut做三場,但亂入都變到得三個就慘囉
以前十場都有五、六粒bio

我懶到直接用月卡拎Clea 生體
今次更新完起碼chur少D

依家19裝 2x%,特登課一張生體卡又有d無謂
其實要升既都7788,勉強要數咪IronHeart囉,不過我覺得呢隻真心麻麻

資源又少左呢....

宜家一晚慳番最少一粒鐘

其實要升既都7788,勉強要數咪IronHeart囉,不過我覺得呢隻真心麻麻

IronHeart我升到4星就停左

資源又少左呢....

宜家一晚慳番最少一粒鐘

咁傻豬特登升到四星?

我係之前張月卡有剩十幾日,個十幾日就拎Clea生體
剛好剩最後一日月卡時update出左IronHeart,就拎左佢出黎備用先

到某日有興趣先買高階6星6紅券直上 同埋買月卡升裝

資源又少左呢....

宜家一晚慳番最少一粒鐘

咁傻豬特登升到四星?

剛好剩最後一日月卡時update出左IronHeart,就拎左佢出黎備用先

Clea值得升爆佢 你係會升T2定點

資源又少左呢....

宜家一晚慳番最少一粒鐘

咁傻豬特登升到四星?

Clea值得升爆佢 你係會升T2定點

我係做任個陣用左直升券上6星6紅
之後生體月卡又有剩(為左太陽神升裝而買,點知第五、六日左右就滿20)
所以就升下佢,升升下依家都就滿
諗住搞掂d裝就T2埋囉

不過佢T2優先度唔算高,睇下你有無其它更值得T2既要升左先囉
終於破影域
原來組隊有3星石嫁,好感動
Hidden Tickets係咪除左用水晶買就無其他途徑拎到?
有無盟可以收我?每星期二百萬以上 宜家個盟有一半人0分 -.-
有無盟可以收我?每星期二百萬以上 宜家個盟有一半人0分 -.-

30Lv 台灣輕鬆盟招人,keep住玩就唔會踢
盟內有LINE group 吹水

有興趣留LINE/Telegram ID
終於打哂25關shadowland
原來組隊有3星石嫁,好感動

我試過一格出15粒4星石
不過一次14張clear ticket真係...

search 唔到喎 巴打

我個盟盟主失蹤
冇乜人active, ab我好懶打1.4-2M 可以嗎?
https://telegram.me/d_flo_no
新人玩左一個月左右 想問下各位意見
六星得sharon r, ironfist, enchantress, A1同hellstorm(全部未T2)
想問下應該T2邊隻先 同埋下隻6星邊個好 (有張直升6星券)

仲有隻iron fist 好似紙扎咁 可以點做
六星得sharon r, ironfist, enchantress, A1同hellstorm(全部未T2)
想問下應該T2邊隻先 同埋下隻6星邊個好 (有張直升6星券)

唔知你 WB 同 SL 打成點

正路都係 T2 Sharon Roger 先
如果肯微課就 用一定優先用高階6星同 T2 落 carnage 到
如果無課就T2 Sharon Roger先

iron fist 要有 uniform 先夠安全打 WB
T2 左好打好多
不過combat type 我會 T2 carnage 同moonknight 先

唔知你 WB 同 SL 打成點

正路都係 T2 Sharon Roger 先
如果肯微課就 用一定優先用高階6星同 T2 落 carnage 到
如果無課就T2 Sharon Roger先

iron fist 要有 uniform 先夠安全打 WB
T2 左好打好多
不過combat type 我會 T2 carnage 同moonknight 先

之前課左一個月carnage依家4星唔係好捨得用高階6星
WB琴日先第一次過 SL打得贏第二關

盟名: 台灣國

入盟方法:
加入個盟
add盟主個Line account
之後話佢知個game ID
佢就會加你

我個盟盟主失蹤
冇乜人active, ab我好懶打1.4-2M 可以嗎?
https://telegram.me/d_flo_no

你照add得,入盟無乜要求
但我唔係盟主,所以唔可以即時accept

入盟方法:
加入個盟
佢就會加你

ok 佢個line acc 係咩? 我add 佢

入盟方法:
加入個盟
佢就會加你

id: sf9465
台灣人黎
點解我t2咗saron roger 都solo唔到第一層 shadow land嘅?
點解我t2咗saron roger 都solo唔到第一層 shadow land嘅?

有無慘成咁?
你卡片好過我

應該滿裝6紅白虎都輕鬆打

入盟方法:
加入個盟
佢就會加你

id: sf9465
台灣人黎

好的 已add, thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞