[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

好耐無玩
請問應該拎邊隻?
同埋marvel最鍾意cap
如果升佢好唔好用?
Thanks

好耐無玩
請問應該拎邊隻?
如果升佢好唔好用?
Thanks

幾耐無玩?
你本身有咩角色?
如果無6星 重玩會快啲

揀 Sharon Roger 實無死

captain america 廢嘅 唔好升

好耐無玩
請問應該拎邊隻?
如果升佢好唔好用?
Thanks

幾耐無玩?
你本身有咩角色?
如果無6星 重玩會快啲

本身無6星
見佢login免費俾隻6星我

好耐無玩
請問應該拎邊隻?
如果升佢好唔好用?
Thanks

幾耐無玩?
你本身有咩角色?
如果無6星 重玩會快啲

本身無6星
見佢login免費俾隻6星我

重玩啦
新手送2隻6星
新手攻略可以上巴哈睇
你地玩world boss invasion 會唔會成日彈game?
岩岩連彈3場 唔知係咪手機問題
你地玩world boss invasion 會唔會成日彈game?
岩岩連彈3場 唔知係咪手機問題

會呀成日都斷線
卡片 Civil War 嗰張喺邊到攞?

Heroic Rift 係咩?

Reroll 係咪即係unequip 張卡?
不如我改名叫榕樹頭問題睇故佬la

順便問埋 邊張先係groot?

呢一張

1.
要用抽箱先攞到

無課可以打影域攞到卡片箱

不過我打左3個月先攞到多一張Civil War

2. 高VIP開Dimension rift 會多左reward

3. Reroll =洗卡
要用一張6星卡加另一張6星卡先洗到
洗卡即係改變6星卡3~6項的屬性 同卡片Quality(即係右下角數字)
新手可不理

unequip即係攞返張久已經裝左嘅卡 要用水晶
不建議

All 卡片
http://mff.ethanjojo.com/marvel/cardList.jsp?lang=en
邊張先係groot?

兩張都叫 groot
左邊課金/打影域抽
右邊打 Dimenaion rift

如果睇我條 link 個篇文係指 右邊
想問用IPHONE玩既朋友,有冇經常性死GAME

無 iphone6s ios9

我都冇 iphone7p ios10.0.2

ipad 4 玩 ios 10.xxx 成日死
d 6紅iso (物防, 能防)大家會點處理?比其它iso食左佢,定裝比廢角?
bro們有興趣可入我個盟,冇咩要求既

Apply 左 id新手伏

我都申請左
Id avengersteamup
Dr Strange 應該用咩set? 鷹眼?
d 6紅iso (物防, 能防)大家會點處理?比其它iso食左佢,定裝比廢角?

你一定要全防既話,拎去俾其它石覺醒囉
我有時懶就一粒物防配一粒能防算

不過OP個堆一定留哂全攻全防俾佢地

嬲Hulk 應該係最fit

嬲Hulk 應該係最fit

其實用咩要睇你本身卡片

我都冇 iphone7p ios10.0.2

我果個6plus,而家入game又死,入到入去打兩鋪又死

反而部note10.1仲玩到不過lag

ipad 4 玩 ios http://10.xxx 成日死

有冇試過刪game再裝?
又係問卡片la 哈哈。

其實卡片個tire 右下角數字 1-6 分別有咩用 喺揾ching 條link講嘅係英文但translate 番完全九唔搭八
依個係我嘅卡倉:

依個係我用緊嘅

情問各位大哥 小弟應該點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞