[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

dr strange真係唔洗諗

Are you sure?
https://m.youtube.com/watch?v=60bRhhbMVuA
點解佢隻DS冇cd嘅?

你認真?

Yes
https://m.youtube.com/watch?v=60bRhhbMVuA
點解佢隻DS冇cd嘅?

你認真?

將啲字讀一次
點解佢隻DS冇cd嘅?

你認真?

將啲字讀一次

佢用完一排仲可以變一秒喎 佢用一次至尊法師但啲技嘅cd唔止變一次一秒

依加升咗佢定等6星卷再用啲bio升T2好

你認真?

將啲字讀一次

佢用完一排仲可以變一秒喎 佢用一次至尊法師但啲技嘅cd唔止變一次一秒

7秒 歡迎下次光臨

將啲字讀一次

7秒 歡迎下次光臨

你用下咪知囉

都會同條片一樣

不如你cap圖嚟睇睇有咩combat未升好

打 SL 唔係靠T2
靠係多 T1
紅屬好多組合都好好用
jessicajone 同 luke cage 係必練
兩隻打各打一層 combat relay/rumble
mis marvel 單食第一關
black panther都可單打relay
red hulk 打 rumble 一流

Kingpin

有冇巴打可以分享下
kimgpin 有咩勁同埋點用😂
明明升到十九裝 買埋制服
都係唔係好打到影域一層
點解😂

不如你cap圖嚟睇睇有咩combat未升好

打 SL 唔係靠T2
靠係多 T1
紅屬好多組合都好好用
jessicajone 同 luke cage 係必練
兩隻打各打一層 combat relay/rumble
mis marvel 單食第一關
black panther都可單打relay
red hulk 打 rumble 一流

Kingpin

有冇巴打可以分享下
都係唔係好打到影域一層
點解😂

kingpin可以打雙 destroyer
不過要識走位

Kingpin

有冇巴打可以分享下
都係唔係好打到影域一層
點解😂

不過要識走位

Destroyer 緊係搵莫度

Kingpin

有冇巴打可以分享下
都係唔係好打到影域一層
點解😂

不過要識走位

Destroyer 緊係搵莫度

我用mordo 打 combat rumble好過
想問下個個319$ 有6星卷6紅卷係咪最抵課個包黎?
好多種唔知課邊個好
卡片全部強化得唔得? 會唔會用咗啲靚卡做料?
今日入一入APPS台先發覺呢邊都有post
Shadowland 我覺得係最緊要夠多角色
唔洗一定T2的

去到23版打Shehulk and Jessica Jones我都可以用T1角色過版

開心曬命下
今日終於升完dr.s
送左個傳說卡片箱
仲要係我無既內戰4

各位大大覺得應唔應該換

依家卡片就cd 29.9
所攻得13.9

内戰4卡上6星洗靚去先用

珍貴卡片唔係6星 唔係靚屬都唔裝

反正都夠接近30cd 唔換好過

先好哂先換都未遲

屌啦星,我都想要呢張

SL bonus 都抽得到
Shadowland 我覺得係最緊要夠多角色
唔洗一定T2的

去到23版打Shehulk and Jessica Jones我都可以用T1角色過版

好奇一問
22關用咩 T1 過到?
有冇特裝屬性可以防到盟戰(近戰反派)既沉默攻擊?

sure
卡片全部強化得唔得? 會唔會用咗啲靚卡做料?

有用既卡你應該 lock 左佢
有冇特裝屬性可以防到盟戰(近戰反派)既沉默攻擊?

不過無敵期間唔會中, 唔會被沉默
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞