[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇特裝屬性可以防到盟戰(近戰反派)既沉默攻擊?

不過無敵期間唔會中, 唔會被沉默

thx
有時血gg會唔覺意中左

咁近戰英雄盟戰既暈下暈下有冇特裝屬性去防?
有冇特裝屬性可以防到盟戰(近戰反派)既沉默攻擊?

不過無敵期間唔會中, 唔會被沉默

thx
有時血gg會唔覺意中左

咁近戰英雄盟戰既暈下暈下有冇特裝屬性去防?

所以要技接技
近戰反派血蜘蛛cd夠應該唔會中

近戰英雄用防陷阱特裝

近戰英雄用防陷阱特裝

thx
Shadowland 我覺得係最緊要夠多角色
唔洗一定T2的

去到23版打Shehulk and Jessica Jones我都可以用T1角色過版

好奇一問
22關用咩 T1 過到?

mordo, ec 都有機既
要留英留到尾5 關都唔易
多英係應付頭10關擺D垃圾出來

如果T1 mordo 過到
下次玩下先

其實破左25關已經2個幾月
已經去到每層想打邊關都得
打完25關仲有6~10隻T2未用
証實T1先係破 Shadowland 重點
唔洗一定T2的

去到23版打Shehulk and Jessica Jones我都可以用T1角色過版

好奇一問

下次玩下先

好奇一問

下次玩下先

你d T1 裝備去到幾多?

好奇一問

下次玩下先

你d T1 裝備去到幾多?

現在大部分全20
不過之前17/9/9/9好多都過到
例如有wong luke cage同jessica jone leadership
依啲大部分時間無敵
升輸出就夠
其他配依啲組合都唔洗升防升血
古一依啲無敵又唔洗升血同防
有連續 CC 嘅角又唔洗升防升血

應該練咩先?
想打到影域十五層
宜家成日打到12~13層only

有冇巴打有心得
應該練邊啲先好
卡片全部強化得唔得? 會唔會用咗啲靚卡做料?

有用既卡你應該 lock 左佢

okay thx
乜Shawdow Land 係一定要用T1先過到㗎咩? T2反而唔到?
乜Shadow Land 係一定要用T1先過到㗎咩? T2反而唔到?
乜Shawdow Land 係一定要用T1先過到㗎咩? T2反而唔到?

講緊 唔洗放咁多資源落升一隻 T2
一隻T2只係打到一層
不如升多幾隻 T1 打多幾層

不過前題係有足夠嘅 T2打 WB AB
最好有4隻T2( 每隻屬一隻)
之後就要升多啲重點 T1 角

邊個先係增傷?

一隻T2只係打到一層

咁有幾隻係重點T1? 太陽神T1好定T2好?

一隻T2只係打到一層

咁有幾隻係重點T1? 太陽神T1好定T2好?

你要本身玩到去邊先同有咩角?
我先比到多啲意見

我上面講重點 T1 角係打 shadowland
基本上 univerisal type 角色都係重點 T1 角打 影域
captain marvel
ghost rider
thor
Clea

不過上一頁睇你未升 Dr strange
升左 Dr strange 同啲角色先理其他T1角色

太陽神唔升 T2 同垃圾無分别
升左都係一般
如果太陽神未開就唔好揀住
升左T2 carnage 同 enchantress先好理太陽神

邊個先係增傷?

後者
1次的傷害100%增加

應該練咩先?
想打到影域十五層

有冇巴打有心得
應該練邊啲先好

應該練咩先?
想打到影域十五層

有冇巴打有心得
應該練邊啲先好

black panther同 white tiger都solo 到 combat relay

我自己就用下面打足4層 univerisal relay
1. clea (冷卻要夠)
2. ghost rider
3. Captain Marvel
4. Ronan

頭7層中有4層都有univerisal relay
上面啲角色就算打唔到univerisal relay
都打到其他relay

近戰英雄用防陷阱特裝

睇完你解釋先知咩叫暈下暈下
唔洗一定T2的

好奇一問

下次玩下先

6, 8 關速度, 英雄 rumble 依然成日要 skip
其他關連戰場都已經照打
唔洗一定T2的

好奇一問

下次玩下先

6, 8 關速度, 英雄 rumble 依然成日要 skip
其他關連戰場都已經照打

其實升左odin之後
連最最最難嘅New avernger rumble 都唔怕
新手玩左一個星期有張6星券
想請教下換咩英雄 之後條路會比較順暢?盡量想玩d出過電影/劇既英雄
已有2隻6星 Rocket同Kingpin, 係咪應該換隻綠會好d?thx
新手玩左一個星期有張6星券
想請教下換咩英雄 之後條路會比較順暢?盡量想玩d出過電影/劇既英雄
已有2隻6星 Rocket同Kingpin, 係咪應該換隻綠會好d?thx

重玩好過

無 Sharon Roger loki 起家都幾難玩
https://m.gamer.com.tw/forum/treasure.php?bsn=28318&sn=250&isa=1
睇左新手文先
有咩唔明再問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞