[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
大家對三個新角點睇?

試完三隻覺得女鷹眼最好用
S1, S3 雙移位技
S2, 5, 6 三招暈+滯空

其次就 梅杜沙
S2 陷阱
S5 暈
S6 高hit
仲有S3 免傷

女鷹眼 綠屬

4隻新角喎
仲有Elektra呢
大家對三個新角點睇?

S1, S3 雙移位技

其次就 梅杜沙
S2 陷阱
S5 暈
S6 高hit
仲有S3 免傷

女鷹眼 綠屬

4隻新角喎
仲有Elektra呢

美杜沙最勁
大家對三個新角點睇?

S1, S3 雙移位技

其次就 梅杜沙
S2 陷阱
S5 暈
S6 高hit
仲有S3 免傷

Hawkeye睇埋啲人用佢既盟戰表現先 反正每日6粒bio 唔洗急
大家對三個新角點睇?

S1, S3 雙移位技

其次就 梅杜沙
S2 陷阱
S5 暈
S6 高hit
仲有S3 免傷

Hawkeye睇埋啲人用佢既盟戰表現先 反正每日6粒bio 唔洗急

3.5月先可以6星
大家對三個新角點睇?

S1, S3 雙移位技

其次就 梅杜沙
S2 陷阱
S5 暈
S6 高hit
仲有S3 免傷

我都一樣 睇定先
根返hulk cho 經驗
VS打返嚟 hulk cho bio 多到唔要
大家對三個新角點睇?

S1, S3 雙移位技

其次就 梅杜沙
S2 陷阱
S5 暈
S6 高hit
仲有S3 免傷

即時六星左 medusa 同 kate
T1 黎講 Medusa 好用過 Kate,上 T2 應該就 Kate 大力啲
仆街 啱啱先升緊血石同黑寡婦 佢就同我出隻咁既野
仆街 啱啱先升緊血石同黑寡婦 佢就同我出隻咁既野

女鷹眼無免傷技能
操作容錯率唔高

所以你都係繼續練血石啦
更完IOS 10之後係咁lag之後無玩
今日重裝又無事 但係更新完發現個平衡完全破壞曬

得依啲點玩落去
新手留名

得依啲點玩落去

Mff一直有平衡架咩 你講緊笑?

得依啲點玩落去

仲有無角色可以超越dr strange

得依啲點玩落去

我反而想知,點樣先為之平衡?

今次個更新要人買唔想要嘅制服黎升自己個制服 本身無課已經好手緊無乜水晶

今次個更新要人買唔想要嘅制服黎升自己個制服 本身無課已經好手緊無乜水晶

其實今次更新唔係比我地呢d蟻民 你當今次只係更新角色 調整下心情 你就發覺冇咩分別

其實今次更新唔係比我地呢d蟻民 你當今次只係更新角色 調整下心情 你就發覺冇咩分別

呢句真,三個新角又唔係最勁

想問一個30級聯盟係咪會加好多野?
以為聯盟加好少所以同fd開左個廢盟
依家法國好似差好遠

依家法國好似差好遠

只計lv30 比到你cdr14% 你卡片都有排追

當然最好有lv28左右啦
新 yellow jacket 件衫好唔好用? 好型好想買但驚嘥石
新 yellow jacket 件衫好唔好用? 好型好想買但驚嘥石

好用 件衫又型

好用 件衫又型

好畢

依家法國好似差好遠

依家入左個30Lv 台仔輕鬆盟
會同Line 傾下點玩

唔知仲會唔會收人,可以問下

好用 件衫又型

起碼5星技唔會企定定係度射

依家法國好似差好遠

會同Line 傾下點玩

最好香港人開喇,但自己廢一個禮拜得十幾萬

依家法國好似差好遠

會同Line 傾下點玩

最好香港人開喇,但自己廢一個禮拜得十幾萬

你鐘意啦,個盟都無盟戰要求既,但好似唔好隔太耐先玩都唔會踢

我都係個line 狂問野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞