[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我想問你地打次元係打邊個level多
能量多果陣我會打最高果個level, 少果陣就打第1個
係咪點都唔會打中間果D

只係打最高 o個個,因為有機會跌3星卡
普通刷生體+打卡就玩 #4

#1 真係純睇下玩到幾多體力,d 1星卡合哂超蝕錢,通常會賣

我仲好多時合1星

要 bio 刷最高, 但要預用好多體
唔缺 bio 要 card 刷 #2
淨係想拎 complete, 就睇情況 #2-4

1 星卡我會照合, 升緊 thanos 果 D 食錢怪, 就賣 1 星卡, 4 星以下 iso 都賣 (睇情況, 有時 iso 會留 3 星).

WB真係好難升...
我宜家淨係升緊隻midnight proxima
Thanos望到佢要D料都已經喊出黎
冇錢

其實如果升到 6 星奇異, 升 pm 應該已經覺得 ok

我6星左DS, 但裝未升爆哂20, 全部都係18
PM宜家4星準備上5星

drs 唔使升 +20 住,好夠用,升埋 pm 先
我想問你地打次元係打邊個level多
能量多果陣我會打最高果個level, 少果陣就打第1個
係咪點都唔會打中間果D

只係打最高 o個個,因為有機會跌3星卡
普通刷生體+打卡就玩 #4

#1 真係純睇下玩到幾多體力,d 1星卡合哂超蝕錢,通常會賣

我仲好多時合1星

要 bio 刷最高, 但要預用好多體
唔缺 bio 要 card 刷 #2
淨係想拎 complete, 就睇情況 #2-4

1 星卡我會照合, 升緊 thanos 果 D 食錢怪, 就賣 1 星卡, 4 星以下 iso 都賣 (睇情況, 有時 iso 會留 3 星).

WB真係好難升...
我宜家淨係升緊隻midnight proxima
Thanos望到佢要D料都已經喊出黎
冇錢

其實如果升到 6 星奇異, 升 pm 應該已經覺得 ok

我6星左DS, 但裝未升爆哂20, 全部都係18
PM宜家4星準備上5星

我隻PM 5星2紅 就算,用黎打一層SL
另外Thanos 3紅 又係停左唔升住

d資源用黎T2多幾隻先比較好

t2 等送既 t2 卷黎升,其實好夠用

大家覺得黎緊t2邊隻好
Bw spider iron fist定其他
玩左三個月依家卡緊sl 19
Wb 33場

3 個月黎講你進度都算快.
普通 ab 破晒未先?
睇得到你已 6*, 有用既 t2:
1. wasp
2. ironfist
3. ironheart
4. gwenpool
5. groot

排名好難講, 要睇你而家想咩關卡進步先, 我建議 wb, 你係時候開始升 bo, pm 先好 D.

wb 差星期日? 你用緊邊 3 隊過?

Wb sun用緊
1.魔女
2.dr.s
3.sharon + yj
其實睇人見皮姆隊過到
我蟻人都t2左 不過唔知得唔得
血gg成日手殘
我諗其實有機會五隊
魔女
Dr s
Sharon roger + A1
皮姆隊
血gg
不過唔穩

姐係巴打建議我t2啲 宇宙系
黎緊係升winter soldier
黑蝠王
黃蜂女
上面啲六星係全部都加17
要夠+20 起碼都要多三百身體以上

唔多想升wb 真係好貴
依家都係升到四星已經好肉赤

利申微課

血 gg 係唔穩,我仍然有用佢打,當練下,好刺激。
想穩 D 其實放隻 wasp 應該 ok

皮姆隊其實幾穩,YJ t2, 有埋件新衫好好打,有危險就換 am 出黎飛下
幾點更新
幾點更新

今次更咩
奥創制服$1件
幾點更新

今次更咩

唔係有新t2咩
奥創制服$1件

比人打暈左?
奥創制服$1件

比人打暈左?

Sor...係 ,啱啱睇返先知Old News咗
之前剩係見話制服特價,完全Miss咗呢幾件係賤價販賣
奥創制服$1件

比人打暈左?

Sor...係 ,啱啱睇返先知Old News咗
之前剩係見話制服特價,完全Miss咗呢幾件係賤價販賣

有9件,要買就快
幾點更新

今次更咩

唔係有新t2咩

已經可以T2了
頂。。打少左一日活動 喊出黎。。

順便問聲 到今日為止應該係有幾多活動幣?

打齊嘅今日會有405

原來我將活動要用的體力(36)同每日活動幣(45)嘅數量撈亂左。。自膠左

打哂應該450 (唔計你買野送)

打哂應該450 (唔計你買野送)

sor,係我計多左一日
上面405先岩
全部打曬都唔夠買t2卷喎

o岩o岩好夠買普通T2卷,高級嘅係課長專利

每日45粒,共14日(23/1~6/2)
630粒剛好有 T2 卷

今日打完會完405粒

少過405即係打少左日/打少左關

高階T2卷就只限大課人士專用

630,剛好買到T2

每日45粒,共14日(23/1~6/2)
630粒剛好有 T2 卷

今日打完會完405粒

少過405即係打少左日/打少左關

高階T2卷就只限大課人士專用

我依家417粒都唔夠補返打少一日

每晚11點第一件事就係打左活動關先

630,剛好買到T2

但我覺得升6星券好似有用d
手上有4張T2, 月尾又派1張
反而6星券得2張
利申:接近無課金

630,剛好買到T2

反而6星券得2張

跟自己進度啦
之前萬聖節活動最盡都係換T2券
但我當時未有英可以T2

所以寧願揀 兩張5星,一張6星券

630,剛好買到T2

反而6星券得2張

跟自己進度啦
但我當時未有英可以T2

我諗緊好唔好換卡片算
我宜家手上都有3張T2卷, 但係要升T2果D都升哂, 呢3張留比YJ, WASP同埋BLACKBOLT, 跟住其他果D好似唔升都罷

630,剛好買到T2

反而6星券得2張

跟自己進度啦
但我當時未有英可以T2

我諗緊好唔好換卡片算
我宜家手上都有3張T2卷, 但係要升T2果D都升哂, 呢3張留比YJ, WASP同埋BLACKBOLT, 跟住其他果D好似唔升都罷

T2 券永遠唔會嫌多
隻game rework完又一堆角色會翻盤
隻紅Hulk rework 完, T2 可以solo 一層影域喎

卡片反而算係撞手神
睇你本身缺卡定要肥料洗屬
好似我咁鎖定左要內戰雷神卡既話,我就寧願去影域打
都唔會抽幾張5星肥料返黎住

換T2券個"實際性" 大d,因為係確確實實一張T2,唔洗抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞