[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
新手玩左一個星期有張6星券
想請教下換咩英雄 之後條路會比較順暢?盡量想玩d出過電影/劇既英雄
已有2隻6星 Rocket同Kingpin, 係咪應該換隻綠會好d?thx

Rocket
升Sharon roger ,loki
新手玩左一個星期有張6星券
想請教下換咩英雄 之後條路會比較順暢?盡量想玩d出過電影/劇既英雄
已有2隻6星 Rocket同Kingpin, 係咪應該換隻綠會好d?thx

Rocket
升Sharon roger ,loki

如果我唔小心開左隻1星loki
咁我應該揀第隻定拎bio去升隻loki
Shadowland 我覺得係最緊要夠多角色
唔洗一定T2的

去到23版打Shehulk and Jessica Jones我都可以用T1角色過版

好奇一問
22關用咩 T1 過到?

mordo, ec 都有機既
要留英留到尾5 關都唔易
多英係應付頭10關擺D垃圾出來

如果T1 mordo 過到
下次玩下先

其實破左25關已經2個幾月
已經去到每層想打邊關都得
打完25關仲有6~10隻T2未用
証實T1先係破 Shadowland 重點

6, 8 關速度, 英雄 rumble 依然成日要 skip
其他關連戰場都已經照打

其實升左odin之後
連最最最難嘅New avernger rumble 都唔怕

vallian rumble 如果 bo 升得多, 都應該 ok

應該就係講緊 new avengers rumble
odin 打到咩? 好似係 energy reflect

我上次用 gwenpool 過左一次, 然後下一關又有, 唯有打另一關
[quote]
講緊 唔洗放咁多資源落升一隻 T2
一隻T2只係打到一層
不如升多幾隻 T1 打多幾層

不過前題係有足夠嘅 T2打 WB AB
最好有4隻T2( 每隻屬一隻)
之後就要升多啲重點 T1 角

咁有幾隻係重點T1? 太陽神T1好定T2好?

你要本身玩到去邊先同有咩角?
我先比到多啲意見

我上面講重點 T1 角係打 shadowland
基本上 univerisal type 角色都係重點 T1 角打 影域
captain marvel
ghost rider
thor
Clea

不過上一頁睇你未升 Dr strange
升左 Dr strange 同啲角色先理其他T1角色

太陽神唔升 T2 同垃圾無分别
升左都係一般
如果太陽神未開就唔好揀住
升左T2 carnage 同 enchantress先好理太陽神

我本身升咗太陽神但冇bio升T2
利申:唔會買月卡 窮撚
[quote]
一隻T2只係打到一層

我先比到多啲意見

基本上 univerisal type 角色都係重點 T1 角打 影域
ghost rider
thor
Clea

升左都係一般
升左T2 carnage 同 enchantress先好理太陽神

btw story mode 去到10 8 11 1卡住咗
我想問下太陽神嘅連技係咩?打極都好似無傷咁
[quote]
一隻T2只係打到一層

我先比到多啲意見

ghost rider
thor
Clea

升左都係一般

唔買月卡, 你之前升太陽神就白拎, 當少一隻
月卡有幾貴? M 記都食唔到 3 餐, 買隻 game 都唔止啦

唔課唔係唔得, 唯有日日玩, 免費野要計時拎盡, 一滴體力都唔可以嘥, 滿體都唔可以

我先比到多啲意見

ghost rider
thor
Clea

升左都係一般

月卡有幾貴? M 記都食唔到 3 餐, 買隻 game 都唔止啦

唔課唔係唔得, 唯有日日玩, 免費野要計時拎盡, 一滴體力都唔可以嘥, 滿體都唔可以

600粒夠升一隻T2咩? 同埋就算買要升邊隻?

我先比到多啲意見

ghost rider
thor
Clea

升左都係一般

魅惑一定一定要T2, 升全+20裝你預360-400粒
T2魅惑屌打所有world boss, 絕對值得課
點解Dr.S Solo唔到iThanos
打剩十幾萬血就夠鐘
有冇Dr.S嘅組隊推介
打剩十幾萬血就夠鐘
有冇Dr.S嘅組隊推介

係咪刷錯combo 呀

你指ISO-8?
我用緊Power Of Angry Hulk
打剩十幾萬血就夠鐘
有冇Dr.S嘅組隊推介

係咪刷錯combo 呀

你指ISO-8?

開完5之後 係咁23 5效果完左有2-3秒 就用4補開位 之後又5 232323 係咁loop
一係放a1做隊長

係咪刷錯combo 呀

你指ISO-8?

開完5之後 係咁23 5效果完左有2-3秒 就用4補開位 之後又5 232323 係咁loop
一係放a1做隊長

我自己覺得ec T1 就夠
T2 只係由尾機變無敵
但有更多t1 去t2 係垃圾變有用
moon knight, elsa, carnage, 樹人, antman 果堆
再來 hellstorm, 古一呢d 都比ec 更值得張t2 卷

其實打world boss 係打第一次就會有嗰個角色定係攞bio

T2 只係由尾機變無敵
moon knight, elsa, carnage, 樹人, antman 果堆
再來 hellstorm, 古一呢d 都比ec 更值得張t2 卷

其實打world boss 係打第一次就會有嗰個角色定係攞bio

順便問埋如果買我應該升邊隻? (我有hyperion 6紅星)

T2 只係由尾機變無敵

順便問埋如果買我應該升邊隻? (我有hyperion 6紅星)

買月包一定係 carnage
無錢嘅 課住水晶月包先
夠2600晶就買張高階6星卷
之後先課生體月包
開左 carnage 之後就上佢6星
之後用每日生體升裝到全20
之後用 T2卷上 T2

課2個包都係100蚊
就解決隻 game 大部分難題

world boss 係打夠10次開角
之後用4400 Black AntiMatter上6星(thanos除外)仲要用 bio 升 lv

係咪刷錯combo 呀

你指ISO-8?

一係放a1做隊長

冇理由唔夠時間
我1分鐘搞掂
6>3>2>3>2>3>2>6>3>2 無限loop

Iso-8用overdrive

我先比到多啲意見

ghost rider
thor
Clea

升左都係一般

T2 只係由尾機變無敵

如果上面果堆都未 t2, 絕對係應該 t2 先
hellstorm, 古一既話, 同魅惑一樣, t1 都勁, 一係係 t2 魅惑先, 月卡角 + OP, 唔使其他理由.

hellstorm 同古一, 輕課既話, 唔靠 t2 卷都應該 t2 左啦
打剩十幾萬血就夠鐘
有冇Dr.S嘅組隊推介

我反而想知你點解升到 drs... 資源全部課番黎?

無錢嘅 課住水晶月包先
之後先課生體月包
之後用 T2卷上 T2

課2個包都係100蚊

之後用4400 Black AntiMatter上6星(thanos除外)仲要用 bio 升 lv

咁可唔可以兩一齊買? 用2600石買咗個六星卷之後用$78月卡全部攞曬carnage? 唔係話魅惑咩? 仲有有冇辦法可以買一隻月卡就可以攞到全部嘅月卡角? 一定要買幾次先得?

無錢嘅 課住水晶月包先
之後先課生體月包
之後用 T2卷上 T2

課2個包都係100蚊

咁可唔可以兩一齊買? 用2600石買咗個六星卷之後用$78月卡全部攞曬carnage? 唔係話魅惑咩? 仲有有冇辦法可以買一隻月卡就可以攞到全部嘅月卡角? 一定要買幾次先得?

兩個同時買當然得
生體月包係每日比20粒 selector
你揀咩都得

Carnage 絕對優先過 魅惑

你可以用用4日開左4個課金角之後用4張高階6星卷上6星
上 T2 要大約400粒生體升裝
你夠運 一張月卡2隻課金T2 都得

無錢嘅 課住水晶月包先
之後先課生體月包
之後用 T2卷上 T2

課2個包都係100蚊

月卡買左就得600粒生體,每日20粒
你鐘意拎埋都得,拎靶眼都無問題
但一隻英要T2, 就需要630粒生體去到6星,630精通星去6紅
仲要300-400生體去升到全20裝,再外加150生體同其他資源去T2
淨計生體都要1200粒,大概兩張月卡先一隻T2

所以比較划算嘅做法就係課一張月卡
用20生體拎一隻月卡英
用2600晶買高階包,直升6星6紅
然後用剩低月卡每日拎生體升裝備
全20裝就用28日派嗰張T2券

一張生體卡正常升到1.5隻英嘅裝
你鐘意可以一次拎哂四隻月卡英,又可以一隻隻咁升

個人建議月卡先後
血蜘蛛 > 魅惑 > 鋼鐵心 > 太陽神

無錢嘅 課住水晶月包先
之後先課生體月包
之後用 T2卷上 T2

課2個包都係100蚊

月卡買左就得600粒生體,每日20粒
你鐘意拎埋都得,拎靶眼都無問題
但一隻英要T2, 就需要630粒生體去到6星,630精通星去6紅
仲要300-400生體去升到全20裝,再外加150生體同其他資源去T2
淨計生體都要1200粒,大概兩張月卡先一隻T2

所以比較划算嘅做法就係課一張月卡
用20生體拎一隻月卡英
用2600晶買高階包,直升6星6紅
然後用剩低月卡每日拎生體升裝備
全20裝就用28日派嗰張T2券

一張生體卡正常升到1.5隻英嘅裝
你鐘意可以一次拎哂四隻月卡英,又可以一隻隻咁升

個人建議月卡先後
血蜘蛛 > 魅惑 > 鋼鐵心 > 太陽神

而家太陽神唔係必要必拎
除非你想博佢好似綠巨人系列會有朝一日改技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞