[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

我都係台灣盟
又係無乜人玩

我JOIN左幾頁之前有巴打POST過果個盟 好似係叫冗員聯盟
今個星期終於打到第23層 打完仲有隻血石未用
希望黎緊2星期清到25關

我仲未開始打,但我個list應該爆到25

我琴日都係臨RE-SET果陣打..所以有D趕
我估我個陣都清到, 係我技術唔夠

目前進度

你D裝係咪都升爆哂

唔係啦,六紅星多數滿 / 就滿

點睇都應該過到啦
3000萬夠唔夠隻 PM 五星變六星
3000萬夠唔夠隻 PM 五星變六星

夠啦
其實3 4裝備改咩好? 1 2又係咪改曬全攻全防就夠?

3裝血
4裝就 cool down

cool down 過50%就用 defense penetration

咁樣仲夠唔夠?

咁樣仲夠唔夠?

冇屬性抵

咁樣仲夠唔夠?

冇屬性抵禦是常識

咁樣仲夠唔夠?

冇屬性抵禦是常識

即係點?

3裝血

cool down 過50%就用 defense penetration

咁血應該就咁血定by level

咁樣仲夠唔夠?

冇屬性抵禦是常識

即係點?

姐係有進步空間

火防
冷抵禦
XX抵禦 係廢屬

咁樣仲夠唔夠?

冇屬性抵禦是常識

即係點?

姐係有進步空間

火防
冷抵禦
XX抵禦 係廢屬

攻擊係最好既防禦

3裝血

頭2個by lv
其他就咁血

我點知我夠50未?

3裝血

頭2個by lv
其他就咁血

我點知我夠50未?

如果你盟有29lv以上 就有14% 加埋就50

3裝血

頭2個by lv
其他就咁血

我點知我夠50未?

咁要用card?

3裝血

頭2個by lv
其他就咁血

我點知我夠50未?

咁要用card?

果36%大多數來源都係卡
打extreme COMBAT Villain 係要買HULK邊個UNI??
Marvel聯盟國 招人,26LV現有6個位
好卡?
好卡?

垃圾,做肥料
好卡?

垃圾,做肥料

依兩張個cover好似好勁 個啲stat好似好廢 留低定點好?
好卡?

垃圾,做肥料

依兩張個cover好似好勁 但啲stat好似好廢 留低定點好?

依兩張個cover好似好勁 但啲stat好似好廢 留低定點好?

我由開 game 玩到現在都只係中過4次依張卡
依到應該仲有好多巴打想打多張嚟洗

我覺得可以留住依兩張先
兩張都升到6星之後
睇下邊張好用啲先裝
有一張就只係攞嚟洗到最靚先用

不過新手應該主要升好 Loki 張卡上6星同攞夠30%cool down

https://m.gamer.com.tw/forum/treasure.php?bsn=28318&sn=255&isa=1

自己睇下篇文點練卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞