[A/I]Marvel Future Fight (2) 頻密更新

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
新手岩岩玩到第七日有隻6*送
爬左文見有巴打話拎a1
但又見蜘蛛女好多關都要用到
睇番a1有得打返黎但蜘蛛女無
咁係咪應該拎左蜘蛛女先

一定係 sharon roger, 版版都有提佢...

大家覺得黎緊t2邊隻好
Bw spider iron fist定其他
玩左三個月依家卡緊sl 19
Wb 33場

3 個月黎講你進度都算快.
普通 ab 破晒未先?
睇得到你已 6*, 有用既 t2:
1. wasp
2. ironfist
3. ironheart
4. gwenpool
5. groot

排名好難講, 要睇你而家想咩關卡進步先, 我建議 wb, 你係時候開始升 bo, pm 先好 D.

wb 差星期日? 你用緊邊 3 隊過?
爬左文見有巴打話拎a1
咁係咪應該拎左蜘蛛女先

a1 重要性大過蜘蛛女
a1 可以打 AB SL WB 做 WB striker
重要幫手升 Dr strange(Dr strange 好重要)

蜘蛛女係唔錯
不過蜘蛛女做 WB striker會好廢又幫唔到升 Dr strange

兩者比較a1好啲

thanks bro
我拎左a1但好似打人唔痛咁

乜都無時係唔多痛, 所以我 iso 同 special gear 都係比加攻既比佢
乜隻惡靈戰警好勁架 點解咁多人t2佢同用卷都係揀佢
爬左文見有巴打話拎a1
咁係咪應該拎左蜘蛛女先

a1 重要性大過蜘蛛女
a1 可以打 AB SL WB 做 WB striker
重要幫手升 Dr strange(Dr strange 好重要)

蜘蛛女係唔錯
不過蜘蛛女做 WB striker會好廢又幫唔到升 Dr strange

兩者比較a1好啲

thanks bro
我拎左a1但好似打人唔痛咁

A1打人係唔夠痛
不過生存能力高
適合新手過關
其實過左啲重要關同 WB先

初初出過陣我用過6黃 A1
全+15 武器+17 全3星 ISO 8
用左4分40秒打完星期 1至6WB

新手卡同 ISO 8 差 打得耐好正常
其實過到一周30場WB 先 就已經夠
之後升返 OP 先解決打得慢嘅問題
乜隻惡靈戰警好勁架 點解咁多人t2佢同用卷都係揀佢

因為好多外國新手係睇AOS 玩
唔理3721揀左 Ghost rider 先

其實Ghost rider 唔係廢
有 uniform 打 WB 同 SL 都好好
不過都好靠卡同 ISO 8

冇玩好耐我想問下應該主力升邊幾隻先比較有用

尋晚打完影域終於有內戰卡,雖然唔係雷神嗰張
諗住換走下面呢張

依家卡組數值係咁
我想問你地打次元係打邊個level多
能量多果陣我會打最高果個level, 少果陣就打第1個
係咪點都唔會打中間果D
係咪點都唔會打中間果D

只係打最高 o個個,因為有機會跌3星卡
普通刷生體+打卡就玩 #4

#1 真係純睇下玩到幾多體力,d 1星卡合哂超蝕錢,通常會賣
係咪點都唔會打中間果D

#1 真係純睇下玩到幾多體力,d 1星卡合哂超蝕錢,通常會賣

我仲好多時合1星

有無課都要有T2 Sharon roger
有少少錢就點都要有T2 carnage

其實sharon roger啲bio喺邊到攞啊

7日登入獎勵有200bios
30日登入獎勵加埋有80bios
送埋t2卷
2017新年活動又有得買卷

啲bios 全部揀曬Sharon roger? 會唔會揀其他仲好 我啲角色

送埋t2卷

啲bios 全部揀曬Sharon roger? 會唔會揀其他仲好 我啲角色

你sharon rogers 6星左啦wor
你留張6星卷升carnage
打次元升埋隻loki 6星
根據你宜家既情況, 我會ALL IN升埋隻moon knight, 你有冇幫佢買衫

送埋t2卷

你 sharon roger裝備現在去到邊?
全15去到20就大約要400粒 bio
如果全部裝備+15 就嚟緊200粒 bio 全要 Sharon roger
之後就用T2卷落 Sharon roger

推一推
係咪點都唔會打中間果D

我仲好多時合1星

巴哈有個POST講合卡片,計過1星都合會洗多好多錢

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=10314&tnum=13
"換言之,一張全用一星卡合出來的六星卡要1,426萬幣
一張全用二星卡合出來的六星卡只要388萬幣"

推一推

課金換課金角啦

推一推

special mission 就 farm songbird
story mode 就 farm
black pathner (方便打 SL 第一關)
deathlok 同 A13 就方便打 WB
Dr strange epic quest 就 check 返要升咩就打咩 memory mission中最有用係A1
Dimension rift就farm YJ

要邊隻課金角就睇返我上面覆個啲
係咪點都唔會打中間果D

我仲好多時合1星

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=10314&tnum=13

都係 但係打最高LEVEL能量用得好快
好在宜家有2星期玩
第4 LV跌3星機率好似都好低?
定係寧願打第3 LV, 高D機率出2星算
係咪點都唔會打中間果D

我仲好多時合1星

都係 但係打最高LEVEL能量用得好快
好在宜家有2星期玩
第4 LV跌3星機率好似都好低?
定係寧願打第3 LV, 高D機率出2星算

邊個話打#3會高d機率出2星卡?

唔知你會唔會做埋每日三次100% rift 個獎勵,會就做#4啦,個得分比高d ga
無人講聽日嘅 T2 更新

好彩之前一早升左所有無 T2 技角
聽日5隻已經全20
Dr octopus 睇落最值得 T2
combat 又有網技
combat battleworld 應該無得輸
Kingpin 有機會成為平民ABX (需要聽日實測)

不過5隻 T2 都唔係 top tie
新手又可以唔使理

聽日5隻已經全20
combat 又有網技

新手又可以唔使理

你講我先知有更新

聽日5隻已經全20
combat 又有網技

新手又可以唔使理

無乜好講啦
我連SL 都未打到25層
全部角色都未6紅

咁快幫d 2打6 T2做乜

聽日5隻已經全20
combat 又有網技

新手又可以唔使理

好似冇乜值得t2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞