[無糖校園故]《你愛我還是他》

639 回覆
32 Like 2 Dislike
鍾意一個女仔鍾意到咁嘅地步,真係估唔到
我一開始仲以為會有番方晴
點知變左第二個 估唔到結局係咁
加油呀樓主
btw期待你出番方晴
舊讀者 MCD

MCD!!! 我記得你呀!!
做咩咁遲呀,點解呢個結局係
唔通你。。。同廢托佢地一樣(等下喇,等方晴bb讀埋個大學先喇)

轉左連登冇時間開ac 近排先開番 即刻支持下
唔等得啦 好心急想睇呀

然後你又咁好彩搵到個故,又咁好彩完結位留到言

係fb睇左幾集 頂唔順 咪開番個ac追
好想要方晴呀
新讀者 岩岩睇晒 好感人。。

Btw 死臭雞

你好呀新讀者,呢個結局滿唔滿意呀?

冇方晴,就暴動

咦,鄺神的朋友黎架喎
鍾意一個女仔鍾意到咁嘅地步,真係估唔到

連我自己都估唔到,其實我仲鐘意緊佢。。。
加油呀樓主
btw期待你出番方晴
舊讀者 MCD

唔通你。。。同廢托佢地一樣(等下喇,等方晴bb讀埋個大學先喇)

唔等得啦 好心急想睇呀

好想要方晴呀

點解頂唔順?係d情節頂唔順?
加油呀樓主
btw期待你出番方晴
舊讀者 MCD

唔等得啦 好心急想睇呀

好想要方晴呀

唔係呀 fb要慢慢拉落去搵帖 覺得好煩姐
加油呀樓主
btw期待你出番方晴
舊讀者 MCD

唔等得啦 好心急想睇呀

好想要方晴呀

唔係呀 fb要慢慢拉落去搵帖 覺得好煩姐

哦,都係既
頂 好可惜最後都係冇方晴 都係方晴最正 一路睇一路掛住方晴 btw 真係好好睇 加油

聽到架喇,我會努力,盡量之後滿足大家![size=0.5](2019喇)[/size=0.5]
[quote]頂 好可惜最後都係冇方晴 都係方晴最正 一路睇一路掛住方晴 btw 真係好好睇 加油

聽到架喇,我會努力,盡量之後滿足大家![size=0.5](2019喇)[/size=0.5][/quote依個等待 好漫長
頂 好可惜最後都係冇方晴 都係方晴最正 一路睇一路掛住方晴 btw 真係好好睇 加油

聽到架喇,我會努力,盡量之後滿足大家!
依個等待 好漫長

都係個句,睇住散文好快又一年
btw, 唔知你地有無睇過《輸了你贏了世界又如何》?雖然文筆再差啲,但個故事內容幾好睇架
如果,如果咋...
如果我唔寫方芷怡的下集,第三部直接寫同方晴重遇的故事,大家係咪會舉腳贊成?
雖然我好想完美咁完結左同方芷怡的呢段關係
如果,如果咋...
如果我唔寫方芷怡的下集,第三部直接寫同方晴重遇的故事,大家係咪會舉腳贊成?

一係第三個故頭兩個章節完咗方芷怡,跟住快手同方晴重遇番
如果,如果咋...

一係第三個故頭兩個章節完咗方芷怡,跟住快手同方晴重遇番

唉,本身唸住好好寫同方芷怡的故事,當係最後禮物,但係人地都已經有新仔,我再寫就真係虐心
但係,我又係度唸,如果我自虐完,會唔會算係可以正正式式放低呢段關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞