泰洞救少足: 當局計劃在新一輪降雨前救人

1001 回覆
507 Like 12 Dislike
條喉越長打結, 纏住其他野, 唔小心磨爛左摺埋左嘅機會就越大
個教練知唔知自己將會被告
直接喺洞入面起D設施, 整埋D床,廁所, 醫療設備
運埋D醫生, 細路D屋企人入去一齊住
做咩又唔食藥阿!
希望幾日後會有方法可以將佢哋全部平安救出嚟 到而家都好似好絕望咁
飲洞水 壯陽 啲水好快就賣晒 贏國又贏
阻止個cave 入水>出水

等時間過好似最穩陣
好窄嘅位唔係就咁一條直路好窄好窄 係得一個頭咁大嘅窿要自己郁個身慢慢捐過去
太難啦,人地係極大型溶洞黎,水源4方八面都有
洗小小錢做公關好過D 19 大會啦
識得玩公關就唔係強國
困撚左四個月出到黎即刻俾人塔去坐多幾年

然後洞內環境仲好話泰國d監獄
個教練知唔知自己將會被告
困撚左四個月出到黎即刻俾人塔去坐多幾年

然後洞內環境仲好話泰國d監獄

好過*
冇用 地下水都會滲入去
唔好再quote佢喇 戇鳩仔黎
其實可以用人造雨整走d雨雲佢

係等d雨雲未吹到過黎就等佢落左先
即係例如你想香港未來一個月都唔落雨
你就不斷係香港周邊地區人造雨 即係係深圳 蛇口 澳門 蒲台島造雨 範圍大到確保唔會有雨水經地下水入到去

之前北京都係咁 周圍既城市係咁落雨

不過用幾錢就唔知了
呢到啲人好鳩
與其叫啲細路自己cave dive
不如全部變哂antman咁咪得囉
仲駛鬼潛水 搞咁多嘢咩

Between希望唔好再落雨同盡快救哂啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞