泰洞救少足: 當局計劃在新一輪降雨前救人

1001 回覆
507 Like 12 Dislike
你條on9 仔仲喺度駁,想指教下你暈左既情況下點可以識咬住個reg 黎抖氣?其實你幼稚園畢業未?
條友係弱智嚟.
暈咗仲可以咬住個First Stage
就算係First Stage. 都要自己控制個頭盔唔好打斜啦.
你係咪當軍事科技咁廢
咁多國家,軍隊都要有水底救援工具啦,有無人話你知潛水得一種呼吸器具? Full face 唔得?
比你教識班𡃁仔潛之後點? 要佢地自己full gear?
當海豹可以一枝樽出返去,班𡃁仔都係用一枝?
除左整暈佢地點先可以減低耗氧?
暈左就救唔到?從來未試過有潛水員水底暈過?
變左泡飯咪仲易d 入口,佢地咁耐冇食過野都應該比d 濕口野人地食架啦
屙返落水,反正都係泥水?
試下再行入少少可能有出口
污染自己要維生嘅水源 即係自殺
人地學潛水一開波都係係泳池學基本野先,而家果個環境差到落左水能見度講緊係0,水流急,如果係正常地方學當然冇問題,第二佢地唔熟水性,第三d潛水員都講左如用潛水方式救難保冇傷亡,你反駁前真係要了角左果樣野,同了解下單新聞先
十二三歲應該好樂觀,唔會咁易發顛
兩三歲就樂觀
十二三歲都中學㗎喇
已經證實你係弱智嘅,唔駛再討論落去喇
有尿就要屙㗎啦 塊地又斜既
佢地唔屙地下屙得喺邊
得你地以為得主動式呼吸氣?
敢試問教識佢地潛水時間敵唔敵得過時間/雨水?
見你咁on9認真答你一下
你暈左spo2已經低 要吸純氧維持生命
潛水樽唔會入純氧 因為落到水底吸純氧會中毒
所以如果用你個方法 會帶13個死人或者植物人出去
明白未
暈左spo2 一定低?
潛水嘢我就唔識
醫療嘢就唔好大我
鳩up當秘笈
大佬阿 你潛水起水底 空氣密度已經唔同地面 需要既氧氣比地面多
你暈左唔可以自己控制呼吸 點樣spo2唔低阿
咪大我啦 我救人多過你食飯阿
重有 潛水野唔識就收嗲啦
暈左呢d位點過呀
不如直接收隊

成班垃圾連登曱甴又扮專家
常識邏輯都無學人高談闊論
賤過支那人種
我估計佢條on9係暈左都可以照出街食飯,睇電視同打機果種人黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞