泰洞救少足: 當局計劃在新一輪降雨前救人

1001 回覆
507 Like 12 Dislike
一路睇住個水位上升會好絕望
如果救得返出黎
係咪可以拍返套電影先
雖然係教練帶佢地入山洞探險,但佢地生存到咁多日我諗都係靠個教練帶佢地去到高地既
人類係大自然面前真係好渺小
好心up訓唔著
想知道你有冇潛過水
乜鳩理佢 由佢單機啦,佢想有人留意佢姐,我一鳩bock鳩左條柒頭
所以教佢地基本潛水好緊要,但係呢個方法真係太危險,因為佢地年齡真係太細,十幾歲你教佢地好多野係咪真係明同做到,環境太惡劣,同一潛水環境差太遠
你估個個好似你咁撚弱智咩

十幾歲係人生學習最快既階段

潛水呢d簡單運動 唔識遊水都做到啦
想知道你有冇潛過水
咪鳩理佢 由佢單機啦,佢想有人留意佢姐,我一鳩bock鳩左條柒頭
嘩,我100%會夾住係中間
我都係即block
希快啲救到出黎
成十幾日係個洞到好可怕
果個傻閪 水都未潛過 話自己乜撚野帶住泳鏡游到幾遠 真係笑撚死人
人地問你有冇爬過雪山呀 冇呀但係我100米跑10秒呀 應該輕鬆登頂啦
真係9唔撚搭8
中國係有派人去,有d儀器都係佢地出,tvb我冇睇,可能講緊想用呢個方法,但係我睇蘋果就話救援人員試過搵位鑽洞從下以上咁救佢地但好難定位所以放棄左
班細路入面有好幾個連游水都唔識,重講潛水
上面話6個國家有派救援隊入去,tvb剩講支那?
唔是你呢d人,純粹想人留意佢
玩過潛水都知
一潛深落去真係好大心理壓力
仲要長時間面對係山洞到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞