泰洞救少足: 當局計劃在新一輪降雨前救人

1001 回覆
507 Like 12 Dislike
睇片 都feel到個種恐懼 班細佬真係唔知點面對
班鬼佬探路個陣 唔會驚一陣過唔到卡住左
一個潛水帶枝槍 13粒子彈
一個潛水帶包裝物料
帶條靚仔全屍返去算啦
唔係下下都要派膠懶好笑架 收皮啦
我成日覺得講笑呢d睇時候講,有d又話咩送d女入去又飛機柸,其實真係一d都唔好笑
( Show Blocked User - 球玉 )屌你老母on9仔
掘礦大師快啲出現
遲早俾人打
最尾發現再往深處行200米就有出口
加油
睇完片咁見倒D咁既環境就算一個潛開水既人要入去再出番黎都好有難度, 根本真係要expert 先敢潛入去, 體能要求極高, 要班細路跟住潛番出黎真係九死一生, 大人都死啦莫講話細路
你試下係個cave蛙式比我睇
有無靈異撚講兩句
唔洗理彭于晏似我 條假膠出哂名戇尻
專留埋啲智障嘢引人罵戰
如果消息屬實,中國或成最大贏家
某部分連登仔可唔可以唔好show比人睇自己有幾撚無知+on9?
一啲就成日以為自己講野好幽默 講埋啲三歲細路仔先識笑既垃圾
一啲就覺得自己諗到啲人地專家諗唔到既野 以為自己好撚醒
好心你咪懶鳩叻啦
游唔難
但洞入邊又迫又窄又黑,個種壓迫感對一啲冇訓練開既人係好大恐懼
當時人困咁多日精神狀態一定唔好,如果仲要佢地面對潛水壓力,一驚起上黎絕對會係水底卡住,一卡就亂
點解班細路可以走到咁入
Block柒左佢啦

現實都係傻西
每救一個前都搵鎮靜劑打暈佢地,之後綁手綁腳搵兩個海豹夾一個出黎。
目的減𡃁仔掙扎,揹樽,唔識潛水帶黎嘅耗氧。
之後每個高位就成班人standby,吊繩又好之類拉起,之後重覆再做,成千人 應該做到掛
𡃁仔瘦到咁以海豹能力應該可以當gear咁帶佢地出去
利申 9up 避唔開雨季咩方法都要試架啦,唔通搵到全生還都唔救咩
成千人應該唔少專家諗到唔同可行方法嘅 連登仔諗到嘅佢地唔會諗唔到
9up 都有個譜丫,暈左仲點潛
不如扑暈你叫你游水丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞