泰洞救少足: 當局計劃在新一輪降雨前救人

1001 回覆
507 Like 12 Dislike
其實D 水入左去, 係咪應該有地方流走?

會唔會跟住水流既方向, 有第二個出口..
其實運到物資。咁運潛水裝備入去設置啲中途站得唔得?起碼唔洗一次過出。慢慢出黎咁樣。中間有一段休息嘅話。對細路心理都好啲。就算要潛啲危險嘅位。都感覺多啲支援。
難聽啲講 出到黎嘅都唔知有無3個
13 14歲都識睇字啦下話 唔好話我黑心 我覺得係佢地on9姐 佢地啲心態一定係 喂 你唔係驚下話 夠膽就入去玩啦 加上成群一定圍威喂
easy job啦,唔駛call avenger掛
但有危機,啲midstops 唔夠大,或者天氣變差,位置會變得危險
你地圍威喂喺未落口供嘅情況就鳩屌人
咪又係一班等撞車嘅港豬
所以係小型
不過原來有專家初步評估唔得
其實運到物資。咁運潛水裝備入去設置啲中途站得唔得?起碼唔洗一次過出。慢慢出黎咁樣。中間有一段休息嘅話。對細路心理都好啲。就算要潛啲危險嘅位。都感覺多啲支援。
但有危機,啲midstops 唔夠大,或者天氣變差,位置會變得危險

其實同天氣鬥快。你磨4個月等雨季過個危機重大啦。如果做到就快手帶佢地出黎好過磨
香港人行山電鳩死就笑鳩人On9 無腦 落雨仲去行山
外國人發生意外就好撚慘 佢地都青少年啦 有牌插咗係度同埋自己都有批判性思考啦 又唔見你地笑鳩佢地on9 無腦
硬係覺得最後係強國人諗到啲奇怪方法救到人,人民日報又可以吹奏咁
用大量小型炸彈喺洞口狂炸等水倒流出黎,再派大量人入去掘闊啲窄位
萬一炸冧封埋條路咁點
所以係小型
不過原來有專家初步評估唔得

炸爛咗連送物資嘅路都冇埋就仆街
其實同上面鑽落去個考慮差唔多。你點知入面啲石會唔會震兩震就爛
班細路13、14歲撚知咩
係屌都屌個教練啦
13 14歲都識睇字啦下話 唔好話我黑心 我覺得係佢地on9姐 佢地啲心態一定係 喂 你唔係驚下話 夠膽就入去玩啦 加上成群一定圍威喂
Exactly 港豬心態
好似之前大帽山個單野
香港人行山電鳩死就笑鳩人On9 無腦 落雨仲去行山
外國人發生意外就好撚慘 佢地都青少年啦 有牌插咗係度同埋自己都有批判性思考啦 又唔見你地笑鳩佢地on9 無腦

救咗人出黎先再屌到佢地開花啦。咁得閒屌佢地點解唔救人先?
其實震蕩能量有數得計
小型到影響不到1公里外就可以
問題係專家對水流冇十足把握
遲d開戲可以搵你做編劇 對白都幫人諗埋
而家唔係屌唔屌問題 而係連登仔啲心態好撚有問題 你睇下行山死撚咗果條友果個post 個撚個都笑鳩佢無腦抵死 唔會話希望佢無事 大步檻過 相反而個post又希望無事又加油又乜又物 根本相同性質嘅野黎 睇得山香港人支槍永遠對內唔向外
你咪自己開個post搵同路人一齊屌佢地囉
呢件事太多野值得討論
同埋好多人都好擔心好想佢地平安出返黎
當然你都可以屌班細路既 但你好似想叫埋所有人都同你一齊屌就好笑左d
沒有最on9 只有更on9
所以咪話囉 唔見連登仔係行山果個post好多人想佢平安無事? 反而仲笑鳩人抵死無腦 我都係純粹發表我嘅睇法 我亦都無想人地同我一齊屌鳩班細路 你要點諗我都阻止唔到你
所以真係話連登仔啲價值觀真係好有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞