泰洞救少足: 當局計劃在新一輪降雨前救人

1001 回覆
507 Like 12 Dislike
你信?
潛入去果兩個都話有d位太窄照顧唔到佢地,真係用潛既方法難免會有死傷
繼續行 行到盡可能有出口
呢個係事實黎既
抽完放去邊? 9放既咪又係由地下水入翻山洞
呢個洞話係未有人試過完成到,因為地形太過複雜
搵到路個兩個鬼佬好撚勁嫁
有世界紀錄嫁
果兩個入到去既醫生護士都係軍佬黎
而家叫啲小朋友潛返出去
有個話扑暈啲細路運出去
有個話炸山開路

屌你老尾 笑撚死我
講出黎班友智力有無70?
有無資料睇吓
加油呀專家們
d𡃁仔要大步鑑過
我睇圖佢寫entrance passage too narrow to use oxygen tank
係咪即係潛水員要冇氧氣情況下走完全程,用洞同洞中間有空氣既地方抖氣

想像唔到有幾恐怖。。
連登d細佬有鬼70智啇
洞窄都唔係問題,班細路身型仲瘦削過救援人員容易過好多
問題係有水,同埋孭唔到樽,佢地第一次潛係0能見度底下唔知要潛幾耐就會驚,一驚就好易出事
如果挖洞仲大獲,一落大雨既話,滲入去就係咁先....
有啲位要放低個氧氣樽,傳過去,人過埋去再揹返
最重要既係, 佢一發現賴野, 即刻向國際求救, 呢樣(咁唔要面既)野日本都做唔到.
性慾黎講,9日姐
一般情侶都可能9日無得扑嘢啦
佢地仲要講到好似9年未見過人咁款
講得出果啲肯定係青頭仔兼無腦
班細路"no swimming experience"
真係唔知點救。。
entrance passage=全程???
贏國最適合係提供笑話,防止被困人士患上抑鬱症
講完比你聽你又唔信 好難討論喎
俾少少資料都好呀
屌你真係正宗低質會員 係到消息件事滿撚足自己D垃圾惻隱之心
係唔撚係都叫人睇新聞

人地屌緊你唔好係唔撚係都"佢地真係太細, 你教佢地唔識照住做",
屌你咩 十鳩幾歲比你講緊到弱智咁
仲教人反駁前要點點點 真係CLS公司
幾唔鍾意都好 如果有資料有提供幫助過就要認
我唔知佢係咪窄到拎唔到氧氣入去,明未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞