泰洞救少足: 當局計劃在新一輪降雨前救人

1001 回覆
507 Like 12 Dislike
呢班後生仔係佢地大個抽到佢地當兵會唔會喊生喊死
請問一個暈左嘅人仲係咪要100%spo2?
依家最深水位過20M???
長時間超過2小時up起水底?

如果你咁講,比佢地清醒潛水走,佢地一個人要用幾多枝樽?
到底呢班撚樣點行到咁入
一係中學生,一係足不出戶既毒撚
兩者既共通點都係乜撚野都唔識,但係又鐘意懶叻扮看透世事
當真係識既人反駁佢就會講類似「我唔識不過你講既野冇道理」既說話去扮批判
好撚嘔心,連登最撚多
笑撚咗 無知到呢
好擔心
十二三歲已經看破塵世啦
睇呢個post真係發現好多連登仔真係痴痴地線

死到臨頭唔係諗點求生,唔係諗點保存體力,而係諗扑野

乜鳩野13個人係入面會唔會hehe,女護士入去會比人姦呢啲 不如餓返你9日,睇下你仲有無心情扑野,不如放你同13個人係山洞,又黑又濕又凍,睇下你會唔會扯得起旗 真係狗口長不出象牙

有兩個仲神奇,一個擔心啲飯會濕 屌你係咪前世未見過密實盒或密封袋,行去樓下百佳參觀下啦屌你老尾

一個就話打直鑽落去開條路 屌你前提係上面係座800米既山,兩來下底係溶洞,地型複雜,結構唔穩定,你估你屋企裝修話開窿就開窿咩

用下腦啦
係呀,仲以為暈左就變左不死身咁,可以好輕易帶住個暈左嘅人潛落去又上水不斷咁loop. 跟手整番醒佢就搞掂
光可以呃個腦去分日同夜,維持生理時鐘
你可以屌鳩佢,但係條友有冇犯法先
姐係好似平時行山都會有d警告標示,d人都係照行架姐
睇到呆撚左,咩打暈條友比佢吸氧過水底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞